Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Lotus is een klassieke gokkast met een basisspel en een topspel, ook wel bovenspel genoemd

Gokkast Lotus Basisspel

Het basisspel van de Lotus gokkast wordt gespeeld op de onderste drie rollen met inzet van 1 credit per draai. Dit is gelijk aan de waarde van 10 eurocent per draai. Er wordt gespeeld op 1 winlijn welke is aangegeven door middel van de dunne lijn over de middelste symbolen op de rollen. De winnende combinaties met de prijzen die daarbij horen zijn te zien in het schema onder de drie rollen. De combinaties moeten van uiterst links naar rechts op de winlijn verschijnen. Het symbool van de Bokaal levert een mystery prijs op. Bij twee van deze symbolen krijg je een mystery prijs tussen de 4 en 200 en bij drie van deze symbolen krijg je een mystery prijs tussen de 8 en 200 credits.

De gewonnen punten bij het basisspel kun je verdubbelen tot 200 punten met de Gamble functie. Hierbij moet je kiezen tussen Tail of Head. Kies je goed dan verdubbel je je prijs, kies je fout dan verlies je de gewonnen punten. Om de gewonnen punten naar te innen op de creditmeter kun je op de knop Collect klikken. Je kunt de punten ook verplaatsen naar het topspel. Dit doe je door op de knop To Clubmeter te klikken.

Bij de gokkast Lotus is een automatische Hold functie ingebouwd. Hiermee worden de rollen met een gunstige positie vastgehouden tot de volgende draai. Als je dit ongedaan wilt maken dan moet je op Reset klikken waardoor de rollen weer vrij komen. Als speler kun je er ook voor kiezen om een bepaalde rol vast te houden. Dit doe je door op de Hold knop te klikken onder de rol van je keuze.

Gokkast Lotus Topspel

Als er voldoende punten zijn gespaard op de Clubmeter dan kun je het topspel gaan spelen. Dit wordt gespeeld op de bovenste drie rollen. Er moet bij het topspel worden ingezet met 4 of 8 credits per draai. Naast de bovenste rollen zie je het winschema voor de prijzen van het topspel. Je ziet daarop dat de prijzen bij inzet van 8 credits twee keer zo hoog zijn als bij inzet van 4 credits. Alle prijzen gelden voor kriskras combinaties. Heb je meerdere winnende combinaties dan worden de prijzen bij elkaar opgeteld op een tussenmeter.

Bij het topspel is ook de automatische Hold functie aanwezig zodat je ook tijdens het spelen van het topspel de rollen van je keuze vast kunt zetten. Ieder combinatie kan slechts 1 keer worden vastgehouden. Er moet na een winnende combinatie minimaal 1 keer worden gespeeld om opnieuw de rollen vast te kunnen houden.

Op de Clubmeter kunnen maximaal 200 punten die dan automatisch naar de creditmeter worden verplaatst. Punten die dit aantal overschrijden gaan verloren.

Gokkast Lotus Uitleg Bediening

START – Activeert een draai in het basisspel of topspel
TAIL – Gebruik je bij het Gamble spel voor Tail
HEAD/CHANGE BET – Gebruik je bij het Gamble spel voor HEAD/Selecteer je de inzet voor het topspel mee
COLLECT/RESET – Neemt de gewonnen punten naar de creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Hold functie
HOLD – Houdt de rollen met een potentiële winkans voor de volgende draai vast
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus