Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Lost Island

Lost Island is een mooi en zeer mysterieus ogende gokkast van Netent. Verschillende speciale speleigenschappen als Sticky en Stacked Wilds, Vermenigvuldigers en Free spins beloven veel goeds voor je portemonnee. Dit samen met de mooie vormgeving maken het interessant om eens een gok te wagen met deze speelautomaat. Wie weet win jij wel een van die verloren schatten en ben je rijk na het spelen van dit spel.

Het thema van gokkast Lost Island

De Lost Island gokkast speelt zich af op een verloren eiland dat ooit bewoond is geweest door een mysterieus volk maar waar nu alleen nog hun prachtige achter gebleven eigendommen te vinden zijn. Verschillende schatten verschijnen elke ronde op de rollen. De symbolen op de rollen matchen erg goed met het mooie kleurrijke oerwoud van het eiland dat samen met het geluid van krekels en mysterieuze klanken als achtergrond fungeert.

Spelfuncties gokkast Lost Island

De speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen met 3 rijen en 20 vaste winlijnen waar je met verschillende muntwaardes op kunt inzetten. De winnende lijnen worden gevormd door 3 of meer van dezelfde symbolen van uiterst links naar rechts. De extra eigenschappen van deze gokkast zijn Scatters, Free spins, symbool vervangende Wilds, Vermenigvuldigers en Sticky en Stacked Wilds, elk in zijn eigen mooie vorm passend bij het spel.

De bediening van gokkast Lost Island

Bij de Lost Island gokkast kan je kiezen uit 6 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 0,50 en 10 verschillende inzetniveaus. Het aantal vaste winlijnen waarmee je speelt bedraagt 20 stuks. De minimum inzet voor dit spel is € 0,20 en de maximum inzet is maar liefst € 100. Je kan dus goed uitpakken bij dit spel! Hieronder vind je de berekening terug voor de minimum inzet en maximum inzet.

Minimum inzet bij 20 winlijnen (inzetniveau 1 + muntwaarde 0,01) = € 0,20 Maximum inzet bij 20 winlijnen (inzetniveau 10 + muntwaarde 0,50) = € 100

Het uitbetalingsschema vind je terug onder de knop 'Paytable'. Hier kan je onder andere de winnende combinaties bekijken, de winsten hiervan en het verloop van de winlijnen.

Overige spelinstellingen vind je linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Hier kun je er voor kiezen het geluid uit of aan te zetten, de spelregels op te vragen en het spel op de automatisch spelen modus te zetten. Door middel van het klikken op het steeksleuteltje kom je bij nog enkele aanvullende instellingen als het aanpassen van de grafische kwaliteiten en de geluidseffecten en daarnaast kan je ook de spelgeschiedenis bekijken.

Conclusie Lost Island gokkast recensie

De Lost Island gokkast is een mooi vormgegeven speelautomaat met verschillende features die het behalen van winsten nog makkelijker voor je moeten maken. Een beetje geluk kan je wel gebruiken want het kan soms even duren voordat een van deze speciale features op je rollen krijgt maar geduld is een schone zaak zeggen ze. Ondertussen kan je wel genieten van de kleurrijke beelden en rustgevende geluiden op de achtergrond. Met een minimum inzet van € 0,20 en een maximum inzet van € 100 is het geschikt voor elke portemonnee.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus