Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Line Up heeft een basisspel een een bovenspel met daarnaast een leuk bonusspel in de vorm van een Rad

Gokkast Line Up Basisspel

De Line Up gokkast heeft een basisspel wat gespeeld wordt op de onderste drie rollen op 1 winlijn. De winlijn is te zien door middel van het dunne lijntje welke over de middelste symbolen op de rollen loopt. Er wordt gespeeld met inzet van 1 credit per draai wat gelijk is aan 10 eurocent. De prijzen die er gewonnen kunnen worden staan vermeld in het winschema onder de onderste drie rollen.

Tijdens het spelen van het basisspel worden de rollen met een gunstige positie vastgezet voor de volgende ronde met de automatische Hold functie. Dit kun je ongedaan maken door op de knop Reset te klikken. Als speler kun je er ook zelf voor kiezen om bepaalde rollen vast te zetten. Dit doe je door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

Een extra leuke feature bij het basisspel is het speciale Rad. Tijdens elke draai draait de verlichting op het rad mee. Wanneer deze op 1 van de bonusvakjes stopt dan wordt de betreffende bonus geactiveerd. Hierbij maak je bijvoorbeeld kans op een kris kras wincombinatie of een extra wild symbool die elk ander symbool mag vervangen om een winnende combinatie te maken. Wordt er een prijs gewonnen of als de verlichting van het rad stopt op Dims Features, dan doven alle lichten op de actieve bonus features.

Met de Head Tail functie is het mogelijk om gewonnen prijzen te verdubbelen naar maximaal 200 credits. Hierbij moet je op Head of Tail klikken. Heb je goed gegokt dan verdubbel je je prijs, heb je fout gegokt, dan verlies je de gewonnen punten.

Gokkast Line Up Bovenspel

Het bovenspel van de Line Up wordt gespeeld op de bovenste drie rollen met een inzet van 5 of 10 credits per draai. Eer zijn dan 5 actieve winlijnen en er kunnen prijzen worden gewonnen volgens het schema welke je aan de rechterkant van de bovenste drie rollen ziet. Bij een inzet van 5 credits tellen alle wincombinaties kriskras. Speel je met inzet van 10 credits dan tellen de combinaties ook kriskras maar wanneer er 3 dezelfde symbolen op een winlijn zijn dan start de speciale repeat functie. Hierbij bestaat de mogelijkheid dat je met 1 druk op de knop de laatste gewonnen prijs nogmaals wint, en nogmaals en nogmaals. Dit kan tot een maximum van 200 credits.

Om de potten van het bovenspel te legen naar de display van het basisspel klik je op de knop Take Clubmeter.

Gokkast Line Up Uitleg Bediening

START/TO CLUBMETER – Activeert een draai in het basisspel of bovenspel/Verplaatst credits naar meter bovenspel
CHOOSE BET/TAIL – Bepaalt inzet voor bovenspel/Kies je bij Gamble spel voor Tail
HEAD – Kies je Gamble spel voor Haed
HOLD – Houdt automatisch de rollen vast met gunstige positie voor volgende ronde
RESET – Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat gokkast automatisch spelen zodat er niet op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus