Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Lights

Geisha Wonders van Netent is een mooie, oriëntaals ogende gokkast. Symbool vervangende Wilds en Free spins zorgen samen met de winnende combinaties op de rol voor mooie winsten. Geen flitsende effecten maar rustgevende beelden en geluiden voor een relaxte avond achter een gokkast.

Het thema van Lights

De Lights gokkast staat in het teken van de prachtige oriëntaalse avonden met zijn vuurvliegjes en lampionnen. Op de achtergrond van het speelscherm zie je een mooi landschap met een oranje rode lucht van de ondergaande zon, een rustige waterval met meertje en vuurvliegjes op het veld. De oriëntaalse klanken en de vogels als achtergrondgeluid maken het geheel als een bijna rustgevende belevenis.

Spelfuncties gokkast Lights

De speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen met 3 rijen en 9 vaste winlijnen. Winnende combinaties worden gevormd door 3 of meer van dezelfde symbolen van uiterst links naar rechts op een winlijn. De floating Wilds die door de over het scherm zwevende vuurvliegjes op de rollen geplaatst worden en de scatters die de Free spins kunnen activeren zorgen natuurlijk ook voor goede winstkansen. Uiteraard geldt ook voor deze speelautomaat, hoe hoger de inzet hoe groter de kans op hoge winsten.

De bediening van gokkast Lights

Bij de Geisha Wonders gokkast kan je kiezen tussen uit 7 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 1,00 en 10 inzetniveaus. Het inzetniveau is het aantal munten per winlijn waarmee je speelt en de muntwaarde is het bedrag wat een munt waard is. Naast de muntwaarde en het inzetniveau speel je met 9 vaste winlijnen. De minimum inzet bij dit spel is € 0,09 per ronde en de maximum inzet is € 90.

Hieronder vind je de berekening voor de minimum en maximum inzet voor deze gokkast.Minimum inzet: inzetniveau 1 x 9 winlijnen x muntwaarde € 0,01 = € 0,09 Maximum inzet: inzetniveau 10 x 9 winlijnen x muntwaarde € 1,00 = € 90

In het uitbetalingsschema vind je de winnende combinaties terug en de uitkeringen hiervan. Het winplan open je door op de knop 'i' (van informatie) te klikken, links in het scherm.

Overige spelinstellingen vind je ook linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Hier kun je onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten, het spel op de automatisch spelen modus te zetten, de spelregels nog eens extra goed na te lezen en daarnaast kom je door middel van het klikken op het steeksleuteltje bij nog enkele aanvullende instellingen als grafische kwaliteit, spelgeschiedenis en achtergrondgeluiden.

Conclusie Lights gokkast recensie

De Lights gokkast is een zeer mooi vormgegeven gokkast met rustgevende klanken en beelden. Wil je het eens een avondje rustig aan doen dan is dit een goede keuze. Ook zal je niet op het puntje van je stoel zitten van de spanning wat betreft de extra speleigenschappen. De gokkast is redelijk simpel met de bekende Wilds en Free spins. Geen spannende bonus games of iets dergelijks. Gewoon een lekker avondje relaxen en misschien een leuke winst.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus