Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Kingsclub heeft een basisspel met een speciale winbank en een clubspel welke op dezelfde rollen worden gespeeld

Gokkast Kingsclub Basisspel

Bij de Kingsclub speel je het basisspel op de drie rollen met 1 winlijn. Deze winlijn kun je zien door middel van het dunne lijntje welke over de middelste drie symbolen loopt op de rollen. De inzet voor het spelen van het basisspel is 1 credit per draai en dat is gelijk aan de waarde van 10 eurocent. Alle prijzen die je kunt winnen bij het basisspel staan vermeld in het winschema onder de drie rollen. Om een prijs te winnen moet een van de afgebeelde combinaties op de winlijn verschijnen van uiterst links naar rechts. De Club symbolen leveren extra prijzen op. Bij 2 Club symbolen krijg je een mystery prijs tussen de 2 en 200 punten en bij 3 clubsymbolen krijg je een mystery prijs tussen de 8 en 200 punten.

De gewonnen punten kun je verdubbelen met een soort gokspel. Hierbij klik je op Gamble en heb je kans op verdubbeling of verlies van je gewonnen punten. Je kunt tot maximaal 200 punten verdubbelen. Als je je punten wilt overzetten naar de clubmeter van het clubspel dan klik je daarvoor op de knop To Clubmeter. Om je punten op de creditmeter van het basisspel te plaatsen klik je op de knop Collect.

De Kingsclub heeft een ingebouwde auto Hold functie waardoor de rollen met een gunstige positie voor de volgende draai worden vastgezet. Je kunt de rollen vrijmaken door op Reset te klikken. Als je zelf een rol wilt vast zetten tijdens het spelen dan kan dat ook door op Hold onder de rol van je keuze te klikken.

Alle punten die je wint kun je ook op de winbank overzetten.

Gokkast Kingsclub Clubspel

Het clubspel van de Kingsclub wordt op dezelfde rollen als het basisspel gespeeld alleen kun je dan inzetten met 4 of met 20 credits per draai. De prijzen die je bij het clubspel kunt winnen staan afgebeeld in de schema's boven de rollen. Daar is te zien dat er bij inzet van 4 credits per draai op de winlijn gespeeld wordt. Bij inzet van 10 credits per draai gelden alle combinaties kriskras. Ook bij het clubspel leveren de Club symbolen weer extra prijzen op tot maximaal 200 punten per draai.

Gewonnen punten zijn met de knop Collect te verplaatsen naar de creditmeter van het basisspel.

Gokkast Kingsclub Uitleg Bediening

START/TO WINBANK – Activeert een draai in het basisspel of clubspel/Plaatst gewonnen punten naar de clubmeter van het clubspel
GAMBLE – Gebruik je bij het gokspel voor het verdubbelen van je gewonnen punten in het basisspel
TO CLUBMETER – Plaatst gewonnen punten naar de clubmeter van het clubspel
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie voor de volgende draai vast
RESET/COLLECT – Reset de automatische Hold functie/Neemt de gewonnen credits naar de creditmeter van het basisspel
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus