Kings of Chicago

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Kings of Chicago

of Chicago van Netent is een speciaal vormgegeven gokkast die zeker anders is dan alle andere speelautomaten van Netent die we kennen. Kings of Chicago is namelijk een combinatie van een videoslot en een pokerspel. We komen niet alleen scatters en wild symbolen tegen maar ook de bekende pokerhanden. Best of both worlds kunnen we wel zeggen wat Kings of Chicago betreft.

Het thema van Kings of Chicago

De Kings of Chicago gokkast heeft zoals hierboven al wordt aangegeven het bekende kaartspel Poker als thema. Wat normaal de rollen zijn zijn nu rijen met kaarten op de achtergrond van de bekende groene speeltafel. Ook de gekleurde fiches ontbreken niet en bij elke nieuwe ronde hoor je de kaarten die verdeeld worden over de tafel.

Spelfuncties gokkast Kings of Chicago

De Kings of Chicago speelautomaat is opgebouwd uit 3 keer 5 rijen kaarten en 5 winlijnen. Er wordt gebruik gemaakt van 1 pak kaarten die voor iedere ronde opnieuw geschut wordt. Naast de wild symbolen en scatters komen er ook free deals voor in het spel, vergelijkbaar met free spins. Ook heb je natuurlijk de winnende combinaties die in dit spel de bekende poker combinaties zijn. Om het geheugen nog even op te frissen vind je hieronder de winnende combinaties.

  • Three of a Kind: drie kaarten met dezelfde waarde
  • Four of a Kind: vier kaarten met dezelfde waarde
  • Five of a Kind: vijf kaarten met dezelfde waarde
  • Flush: vijf kaarten van dezelfde soort maar in willekeurige volgorde
  • Royal Flush: Aas, koning, koningin, boer en joker van dezelfde soort
  • Natural Royal Flush: een Royal Flush maar zonder wild kaart
  • Straight Flush: vijf opeenvolgende kaarten van dezelfde soort
  • Full House: twee kaarten met dezelfde kleur in combinatie met drie dezelfde kaarten van een andere kleur
  • Straight: vijf kaarten die in waarde oplopen maar van minimaal twee verschillende soorten zijn

De bediening van gokkast Kings of Chicago

Bij de Kings of Chicago gokkast kan je kiezen uit verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 1,00 en 10 inzetniveaus. Het inzetniveau is het aantal munten per winlijn waarmee je speelt en de muntwaarde is het bedrag wat een munt waard is. Naast de muntwaarde en het inzetniveau speel je met 5 vaste winlijnen. Hieronder vind je de minimum en maximum inzet voor deze gokkast.

Minimum inzet: inzetniveau 1 x 5 winlijnen x muntwaarde € 0,01 = € 0,05 Maximum inzet: inzetniveau 10 x 5 winlijnen x muntwaarde €1,00 = € 50

In het uitbetalingsschema vind je de winnende combinaties terug en de uitkeringen hiervan. Het winplan open je door op de knop Paytable te klikken, links in het scherm. De hoogste winst per actieve winlijn wordt uitbetaald.

Overige spelinstellingen vind je linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Hier kun je onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten, het spel op automatisch spelen te zetten, het help scherm te raadplegen en daarnaast kom je door middel van het klikken op het steeksleuteltje bij nog enkele aanvullende instellingen.

Conclusie Kings of Chicago gokkast recensie

De Kings of Chicago gokkast is weer eens wat anders dan de gokkasten die we kennen. De combinatie van videoslot en poker maakt het interessant en leuk. Ook als je niet al te veel kennis van het pokerspel hebt is de gokkast alsnog een prima spel! Natuurlijk maakt een beetje kennis van poker het wel interessanter.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus