Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Kameleon bestaat uit een basisspel en een bovenspel waarbij het symbool van de kameleon als Joker telt en er een speciaal kleuren wintabel is

Gokkast Kameleon Basisspel

Bij de Kameleon gokkast begin je standaard met het basisspel waarbij je speelt met een inzet van 1 credit per draai. Een credit is gelijk aan de waarde 10 eurocent. Het basisspel wordt gespeeld op de onderste drie rollen en je speelt hierbij op 1 winlijn. Deze winlijn kun je zien door middel van de dunne lijn over de middelste symbolen op de drie rollen. Wanneer je een van de combinaties uit het winschema dat naast de rollen staat afgebeeld, van uiterst links naar rechts op de winlijn hebt, dan win je de prijs die daar bij hoort.

De gokkast kameleon heeft een ingebouwde auto Hold functie waardoor de rollen met een potentiële winkans voor de volgende ronde worden vastgehouden. Je kunt dit ongedaan maken als je dat wilt, door op de knop Reset te klikken. Als je tijdens het spelen zelf een rol wilt vasthouden dan kan dat ook. Je doet dat door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

De punten die je wint tijdens het basisspel kun je ook nog eens verdubbelen met het speciale Gamble spel. Hiervoor moet je op de Gamble knop klikken en maak je kans op verdubbeling of verlies van je gewonnen punten. Met dit gokspel kun je je punten tot maximaal 200 verdubbelen. Je kunt je punten innen door op de knop Collect te klikken.

Gokkast Kameleon Bovenspel

Het bovenspel van de Kameleon wordt op de bovenste rollen gespeeld met inzet van 5 of 10 credits per draai. Er zijn dan 5 winlijnen waar je op speelt. De prijzen die je bij het bovenspel kunt winnen staan afgebeeld naast de bovenste drie rollen. Je ziet een extra wintabel met speciale kleuren. Deze combinaties tellen ook bij de inzet van 10 credits. Wanneer je de kleuren hebt verkregen zoals afgebeeld in het speciale winschema dan win je daar ook een prijs mee. Bij inzet van 10 credits is ook het symbool van de Kameleon op de middelste rol Wild. Hierdoor is hij een soort Joker waardoor hij voor alle andere symbolen en voor elke kleur gebruikt mag worden voor het maken van een winnende combinatie.

Met de knop Collect kun je de punten van het bovenspel naar de creditmeter van het basisspel overzetten. Met de Choose Game knop kun je kiezen welk spel je met welke inzet je wilt gaan spelen.

Gokkast Kameleon Uitleg Bediening

START – Activeert een draai in het basisspel of bovenspel
GAMBLE – Gebruik je bij het gokspel voor het verdubbelen van je gewonnen punten
CHOOSE GAME – Selecteert de inzet van het bovenspel en start het spel
TAKE WIN – Plaatst gewonnen punten van basisspel naar de creditmeter
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie vast voor de volgende draai
COLLECT/RESET – Plaatst gewonnen punten van het bovenspel naar de creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus