Jungle Games

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Jungle Games

Jungle Games van Netent is een gokkast met een mooie en vooral vrolijke vormgeving. Het spel bevat verschillende bijzondere features en bonussen, wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is. Een van de opvallendste eigenschap is dat de makers op bepaalde momenten in het spel jou laten kiezen tussen verschillende bonus rondes. Dit is absoluut weer eens wat anders! En een reden om deze gokkast eens verder te onderzoeken.

Het thema van Jungle Games

Het thema van Jungle Games is de jungle, de dieren die hier wonen en.. sport. Een rare combinatie denk je nu waarschijnlijk maar volgens de makers van het spel absoluut niet. Zij denken namelijk dat sport een belangrijke bezigheid in de vrije tijd van de dieren is. Ze moeten immers wel fit blijven voor de jacht. Een basketballende giraf, een gewicht heffende aap, een pingpongende nijlpaard, alles komt voorbij op de rollen. Uit de kreten die de dieren produceren kan je wel opmaken dat ze zich erg vermaken tijdens hun workout.

Spelfuncties gokkast Jungle Games

De Jungle Games speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen met 3 rijen en maximaal 20 winlijnen waarbij het inzetniveau , de muntwaarde en de winlijnen instelbaar zijn. Naast de bekende scatter symbolen heb je ook een een hele speciale functie, genaamd de Pick Win. Wanneer je 3 of meer scatter symbolen op je scherm krijgt kan je kiezen uit twee verschillende bonus games, free spins of bonuswinst. De bonuswinst bestaat uit een aantal bonus munten die je kunt winnen.

De bediening van gokkast Jungle Games

Bij de Jungle Games gokkast kan je kiezen uit verschillende muntwaarden van € 0,02 t/m € 0,50 en 4 inzetniveaus. Het inzetniveau is het aantal munten per winlijn waarmee je speelt en de muntwaarde is het bedrag wat een munt waard is. Het inzetniveau wordt vermenigvuldigd met het aantal winlijnen en de gekozen muntwaarde, en dit bedrag is dan wat je per ronde inzet. Hieronder vind je de minimum en maximum inzet voor deze gokkast bij het gebruik van 20 winlijnen.

Minimum inzet: inzetniveau 1 x 20 winlijnen x muntwaarde € 0,02 = € 0,40 Maximum inzet: inzetniveau 4 x 20 winlijnen x muntwaarde € 0,20 = € 40

In de uitbetalingstabel vind je onder andere de winnende combinaties terug en de uitkeringen hiervan. Deze tabel open je door op de PAYTABLE knop te klikken. Winnende combinaties moeten beginnen op de uiterst linker rol en opeenvolgend naar rechts lopen. De hoogste winst per actieve winlijn wordt uitbetaald en heb je gelijktijdige winsten op meerdere winlijnen dan worden deze bij elkaar opgeteld.

Overige spelinstellingen vind je linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Hier kun je onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten, het spel op automatisch spelen te zetten, aanvullende informatie te bekijken en daarnaast kom je door middel van het klikken op het steeksleuteltje bij nog enkele aanvullende geluidsinstellingen.

Conclusie Jungle Games recensie

De Jungle Games gokkast is een hele vrolijke speelautomaat met een leuk thema en een super interessante feature. Je mag zelf de keuze maken uit twee verschillende bonusrondes en dit is absoluut uniek. Zeker het proberen waard!

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus