Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Jolly Joker heeft een basisspel met een spaarsysteem voor hogere prijzen in het vervolgspel

Gokkast Jolly Joker Basisspel

Bij de jolly Joker speel je het basisspel op drie rolen met 1 winlijn. Deze winlijn is zichtbaar gemaakt door de dunne lijn die je over de middelste symbolen op de drie rollen ziet lopen. Je speelt het basisspel met inzet van 1 credit per draai. Een credit heeft de waarde van 10 eurocent. Onder de rollen zie je het schema met de winnende combinaties en de daarbij behorende prijzen. De Joker telt kriskras en levert een mystery prijs op tot maximaal 200 credits als deze op een willekeurige plek op de rollen 1 en 2 of 1, 2 en 3 verschijnen. De prijs van 2 credits bij het verkrijgen van het bes symbool wordt automatisch gegokt. Hierbij kan de prijs worden verdubbeld naar 4 of wordt het verloren. Gewonnen prijzen kun je ook zelf proberen te verdubbelen met de Gamble functie tot 200 credits. Hierbij kies je voor Head of tail. Kies je goed dan verdubbel je je gewonnen credits, kies je fout dan verlies je ze.

Gewonnen credits kunnen ook worden gespaard in een spaarbank. Hoe meer credits er in de spaarbank staan hoe hoger het aantal credits wat er gewonnen kan worden bij het vervolgspel. Hierbij zijn er maximaal 1000 credits te winnen.

De Jolly Joker heeft een ingebouwde auto hold functie. Hierdoor worden de rollen met een gunstige positie vastgehouden tot de volgende draai. Om ze vrij te maken kun je op de knop Reset klikken. Je kunt er ook zelf voor kiezen om bepaalde rollen vast te zetten. Dit doe je door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

Gewonnen credits kun je naar het vervolgspel plaatsen door op de knop Choose winbank en vervolgens op de knop To Supermeter te klikken.

Gokkast Jolly Joker Vervolgspel

Als er voldoende credits zijn gespaard in het basisspel dan kun je het vervolgspel gaan spelen. Dit spel wordt gespeeld met een inzet van 4 of van 20 credits per draai op dezelfde rollen als het basisspel. Bij inzet van 4 credits leveren alle kriskras combinaties een prijs op. Bij een inzet van 20 credits is er een ander prijzenschema. Ook dan leveren alle kriskras combinaties een prijs op maar levert ook de Joker een mystery prijs op tot maximaal 200 credits. Per draai kan dit tot 600 credits opleveren.

Gewonnen credits kunnen door de knop Collect worden verplaatst naar de creditmeter van het basisspel.

Gokkast Jolly Joker Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of het vervolgspel
CHOOSE BET – Selecteert de inzet voor het vervolgspel en start het vervolgspel
TAIL – Gebruik je bij het Gamble spel voor Tail
CHOOSE WINBANK/HEAD – Selecteert de winbank voor het verplaatsen van de credits naar het basisspel/Gebruik je bij het Gamble spel voor Head
TO SUPER METER – Plaatst credits naar de supermeter van het vervolgspel
HOLD – Houdt de rollen met gunstige posities vast tot de volgende draai
COLLECT/RESET – Plaatst gewonnen credits naar de creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet op de startknop geklikt hoeft te worden. Dit kan worden onderbroken door er nogmaals op te klikken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus