Jokers 4 Reel

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg

De Jokers 4 Reel is een super mooie fruitautomaat waarbij het spel wordt gespeeld op de vier rollen die je onder op het spel ziet staan. Je kunt inzetten met diverse muntwaardes en speelt met 1 actieve winlijn. De prijzen die je kunt winnen staan afgebeeld naast de rollen en de hoogte van de prijzen die je wint zijn afhankelijk van de inzet waar je per speelronde mee speelt.

Gokkast Jokers 4 Reel spel

Je begint het spel met het bepalen van de inzet waar je per ronde mee wilt gaan gokken. Je kunt kiezen of met met inzet van 1, 5, 10 of 20 credits per draai wilt gaan spelen. Je kunt dit tijdens het spelen natuurlijk altijd weer veranderen. Je wint een prijs als je een combinatie hebt die voorkomt in het schema afgebeeld naast de rollen. Je ziet daar bijvoorbeeld dat je met het symbool van de jokers en van de zevens het hoogst aantal punten kunt winnen. Onder de rollen zie je het woord Hold afgebeeld staan. Deze kun je gebruiken om de rollen met een gunstige positie vast te zetten voort de volgende speelronde.

Wanneer je met inzet van 5, 10 of 20 credits speelt dan kun je de prijzen winnen welke boven de rollen afgebeeld staan. Je ziet daar dat bij inzet van 5, 10 of 20 credits het bar symbool mystery prijzen op kan leveren van 5 tot 100 punten en dat het symbool van de Jokers wild is. Dit houdt in dat deze voor elk ander symbool mag tellen om een winnende combinatie te kunnen maken.

Gokkast Jokers 4 Reel Uitleg Bediening

START – Activeert een draai in het spel
SAVE – plaatst gewonnen credits naar de clubmeter
CHOOSE BET – Selecteert de inzet waar je het spel mee wilt gaan spelen
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie vast voor de volgende speelronde
COLLECT – plaatst gewonnen credits naar de creditmeter
RESET – Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de fruitmachine een aantal vooraf ingestelde rondes automatisch spelen zodat je niet steeds op de Start knop hoeft te klikken. Dit kun je weer onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus