Jack and the Beanstalk

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Jack and the Beanstalk

Jack and the Beanstalk van Netent is een kleurrijke gokkast gebaseerd op het gelijknamige sprookje Jaap en de Bonenstaak. Deze super mooi vormgegeven gokkast met 3D animaties is alleen al door het verhaal en het mooie beeld de moeite waard om te spelen. Naast dit alles bevat het spel ook een aantal interessante speleigenschappen als Free Spins, Walking Wilds en Schatzoeken. Help jij Jack in zijn gevecht met de tweekoppige angstaanjagende reus?

Het thema van Jack and the Beanstalk

Zoals hierboven ook al naar voren kwam is het sprookje Jaap en de Bonenstaak het thema van deze gokkast. Gedurende de intro zie je Jack die, net als in het sprookje, samen met de kip met de gouden eieren ontsnapt uit het kasteel en op de hielen gezeten wordt door de reus. En tijdens het spelen van het spel zie je onder andere de boerderij waar Jack woont met zijn moeder, Jack zelf, de reus, de schatkist en letter symbolen gevormd door de bonenstaak. Op de achtergrond zie je de vogels vliegen en hoor je ze fluiten. Kortom alles uit het sprookje komt terug in dit spel. Een heerlijk avontuur!

Spelfuncties gokkast Jack and the Beanstalk

De speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen met 3 rijen en 20 vaste winlijnen. In de eerste plaats gaat het erom dat je voor een winst uitbetaling een combinatie van gelijke symbolen op één of meerdere lijnen krijgt. Daarnaast heb je ook nog de kans dat een of meerdere van de extra features op een lijn terecht komen waardoor je natuurlijk ook winst behaalt en/of een speciale functie activeert. Dit zijn de eerder genoemde Scatters, Free Spins, Walking Wilds en Schatzoeken features.

De bediening van gokkast Jack and the Beanstalk

Bij de Jack and the Beanstalk gokkast kan je kiezen uit 6 verschillende muntwaarden van €0,01 t/m €0,50. De muntwaarde kun je in totaal 10 maal per winlijn en per draai inzetten. Het inzet niveau varieert dus van 1 tot en met 10. Het inzetniveau is het aantal munten per winlijn waarmee je speelt en de muntwaarde is het bedrag wat een munt waard is. Daarnaast heb je ook nog 20 vaste winlijnen. Je kan elke munt dus 10 x per winlijn inzetten maal 20 winlijnen.

Hieronder vind je de minimum en maximum inzet voor deze gokkast. Minimum inzet: inzetniveau 1 x 20 winlijnen x muntwaarde € 0.01 = € 0.20 Maximum inzet: inzetniveau 10 x 20 winlijnen x muntwaarde € 0.50 = € 100

In het winplan vind je de winnende combinaties terug en de uitkeringen hiervan. Het winplan open je door op de knop Paytable te klikken, links in het scherm. Overige spelinstellingen vind je linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Hier kun je onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten, de spelregels op te vragen en het spel op automatisch spelen te zetten. Door middel van het klikken op het steeksleuteltje kom je bij nog enkele aanvullende instellingen.

Conclusie Jack and the Beanstalk gokkast recensie

De Jack and the Beanstalk gokkast is een zeer mooie gokkast met een leuk sprookjes thema. Hou jij wel van de sprookjes van vroeger dan is dit zeker een spel voor jou. Daarnaast heeft deze gokkast ook een aantal leuke speleigenschappen en de mogelijkheid om tot wel 600.000 munten te winnen. Een aanrader dus!

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus