Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Impact heeft een basisspel en een bovenspel waarbij je gebruik kunt maken van een double hold functie

Gokkast Impact Basisspel

Bij gokkast Impact begin je standaard met het basisspel om voldoende credits te sparen voor het bovenspel. Je speelt het basisspel met inzet van 1 credit wat gelijk is aan de waarde van 10 eurocent. Het basisspel wordt gespeeld op de onderste rollen en je wint prijzen als je een combinatie hebt zoals deze voorkomen op het winschema op de gokkast. Je ziet het winschema onder de drie rollen van het basisspel. Je krijgt extra prijzen door de speciale mystery symbolen. Deze kunnen je tot 200 credits per draai opleveren.

De Impact heeft een bijzondere extra functie in de vorm van een double hold functie. Hierbij kunnen de rollen met een gunstige positie tot 2 keer toe worden vastgehouden waardoor de kans op het winnen van prijzen nog groter wordt. Om de rollen weer vrij te geven moet je op Reset klikken.

Als je prijzen hebt gewonnen in het basisspel van de Impact dan kun je deze nog verdubbelen tot 200 credits met de speciale Gamble functie. Hierbij speel je een spel waarbij je moet gokken op Head of Tail. Heb je goed gegokt dan wordt je prijs verdubbeld, heb je het fout da verlies je de gewonnen punten. Je kunt er ook voor kiezen om niet te gokken en je punten door middel van de Collect knop te innen naar je credit meter. Daarnaast is het mogelijk je punten over te zetten naar het bovenspel door op de To Clubmeter knop te klikken.

Gokkast Impact Bovenspel

Als je voldoende punten hebt gespaard dan kun je het bovenspel gaan spelen. De minimale inzet bij het bovenspel is 4 credits per draai voor het spelen met 1 actieve winlijn en de maximale inzet is 20 credits per draai voor het spelen op 5 actieve winlijnen. Het bovenspel wordt op de bovenste rollen gespeeld op de winlijnen die je door middel van de dunne lijntjes over de symbolen ziet. Voor het bovenspel wordt het prijzenschema aangehouden welke je aan de rechterkant van de rollen ziet afgebeeld.

Iedere winbank kent een maximum van 200 credits en wanneer dit aantal overschreden wordt dan wordt deze geleegd naar de creditmeter van het basisspel. Wil je de winbanken eerder innen dan kun je op de knop Collect klikken.

Gokkast Impact Uitleg Bediening

START – Activeert een draai in het basisspel en het bovenspel
START CLUB/TO CLUBMETER – Start het bovenspel/Verplaatst credits naar bovenspel
TAIL – Kies je bij het Gamble spel voor Tail
HEAD – Kies je bij het Gambel spel voor Head
SLECT CLUBMETER – Selecteert een bepaalde winbank
HOLD – Houdt automatisch de rollen met een gunstige positie vast voor de volgende ronde
COLLECT/RESET – Verplaatst credits naar de creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Kan worden onderbroken door er nogmaals op te klikken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus