Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg Hottimer

De Hottimer is een echte klassieke fruitmachine met een basisspel en een vervolgspel. Deze twee spellen worden op afzonderlijke rollen gespeeld. Bij het basisspel geven de ster symbolen kriskras een mystery prijs tot 20 extra punten. Het bovenspel wordt gespeeld met inzet van 5 of 10 punten per draai en dan zijn er 5 actieve winlijnen voor nog meer winkansen.

Gokkast Hottimer basisspel

Als je de Hottimer gokkast gaat spelen dan speel je eerst het basisspel met een inzet van 1 credit per draai. Je speelt dan met 1 actieve winlijn en de prijzen die je kunt winnen staan afgebeeld rechts naast de rollen. Het symbool van de ster geeft je kriskras een prij tot 20 punten extra. Met de hold knoppen onder de rollen kun je een rol met een gunstige positie vastzetten voor de volgende speelronde. Als je dit ongedaan wilt maken dan klik je eenvoudig op reset.

Gokkast Hottimer vervolgspel

Het vervolgspel van de fruitmachine Hottimer speel je met inzet van 5 of 10 credits per speelronde en dit speel je op de bovenste drie rollen. Er zijn dan maar liefst 5 actieve winlijnen en natuurlijk zijn de prijzen die je dan wint hoger. Alle winnende combinaties met de daarbij behorende prijzen staan afgebeeld rechts naast de bovenste rollen.

Gokkast Hottimer uitleg bediening

START/SAVE - activeert en draai in het basisspel en het vervolgspel/plaatst gewonnen credits naar de creditmeter
CHOOSE GAME - bepaalt de inzet waar je mee wilt gaan spelen en het spel welke je wilt gaan spelen
COLLECT/RESET - zet je gewonnen punten op je spaarmeter/automatische reset voor de hold functie
HOLD - gebruik je voor het vastzetten van de rollen met een gunstige positie
AUTOPLAY - laat de gokkast een aantal vooraf ingestelde speelronde spelen zodat je niet steeds op de startknop hoeft te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus