Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Hot 7's is een gokkast met een basisspel en een vervolgspel welke allebei op dezelfde drie rollen worden gespeeld en die extra prijzen geeft door het sparen van de 7's.

Gokkast Hot 7's Basisspel

Bij het basisspel van de gokkast Hot 7's speel je met een inzet van 1 credit per draai. Een credit is gelijk aan de waarde 10 eurocent. Je speelt het basisspel op 1 winlijn. Deze winlijn wordt aangeduid met het dunne lijntje welke je over de middelste symbolen op de drie rollen ziet lopen en deze wijnlijn loopt van links naar rechts. De prijzen die je kunt winnen op de Hot 7's gokkast zie je vermeld op het winschema van de gokkast.

In het basisspel van de Hot 7's is er een speciale spaarfunctie actief. Als er een rode of een blauwe zeven op de middelste positie van een rol tot stilstand komt, dan wordt deze zeven opgespaard. Wanneer er drie rode, blauwe of 3 zevens van een willekeurige kleur zijn gespaard wordt de daarbij behorende prijs gewonnen. Win je een symboolprijs dan vervallen de gespaarde zevens en moet er weer opnieuw worden gespaard.

De automatische Hold functie van deze gokkast houd de rollen met een gunstige positie vast voor de volgende speelronde. Je kunt dit ongedaan maken door op de knop Reset te klikken. Wanneer je er zelf voor kiest om een bepaalde rol vast te zetten kun je hiervoor eenvoudig op de Hold knop onder de betreffende rol klikken.

Het is mogelijk om gewonnen prijzen uit het basisspel te verdubbelen tot maximaal 200 credits. Dit kun je doen door het Gamble spel te spelen waarbij je moet kiezen voor Head of Tail. Bij de goede voorspelling wordt de gewonnen prijs verdubbeld, bij foute voorspelling is de prijs verloren. Gewonnen prijzen zijn ook direct, zonder het Gamble spel te spelen, te innen via de Collect knop

Gokkast Hot 7's Vervolgspel

Het vervolgspel wordt geactiveerd met de Choose Bet knop. Hiermee kun je meteen aangeven en instellen met hoeveel credits je per draai wilt spelen. Je kunt het vervolgspel spelen met inzet van 5 of 10 credits per draai. Bij het vervolgspel zijn er 5 winlijnen actief, welke zijn aangeduid door de dunne lijntjes die je over de symbolen ziet lopen. Wanneer er wordt gespeeld met een inzet van 10 credits per draai wordt er een matrix actief waarbij, net als bij het basisspel, zevens kunnen worden gespaard. Bij drie zevens op een rij wordt er een behoorlijke prijs gewonnen. In tegenstelling tot het basisspel blijven de gespaarde zevens gewoon geactiveerd na het winnen van een symboolprijs.

Met de knop Collect is het mogelijk om de credits die op de clubmeter staan te verplaatsen naar de basisspel display.

Gokkast Hot 7's Uitleg Bediening

START/TO CLUBMETER – Activeert een draai in het basisspel of in het vervolgspel/Verplaatst gewonnen credits naar clubmeter
CHOOSE BET – Activeert het vervolgspel en selecteert inzet
HOLD – Houdt automatisch een rol met potentiële winkans vast voor volgende ronde
COLLECT/RESET – Verplaatst credits van clubmeter naar basisspel display/Reset automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat gokkast automatisch spelen zodat er niet op de Startknop geklikt hoeft te worden. Kan onderbroken worden door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus