Hot Rod Crazy

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg gokkast Hot Rod Crazy

De stoere en spannende nieuwe Eurocazino gokkast Hot Rod Crazy is een kast met volop winkansen, mede door het speciale bonusspel. Bij deze fruitmachine kun je zelf bepalen welk spel je gaat spelen mits je voldoende punten op je creditmeter hebt. Je speelt het basisspel en vervolgspel op dezelfde vier rollen. Het basisspel speel je met inzet van 1 punt per draai op alle vier de rollen met 1 actieve winlijn. De winnende combinaties met bijbehorende prijzen zijn terug te zien in de schema's naast de rollen. Heb je een prijs in het basisspel dan kun je proberen het te verdubbelen met de Head/Tail functie. De Hold knoppen onder de rollen zetten de rollen met een gunstige positie vast voor de volgende draai. Hierdoor maak je extra kans op het winnen van punten.

Gokkast Hot Rod Crazy vervolgspel

Het vervolgspel speel je ook op de vier rollen maar dan met een inzet van 5, 10, 20 of zelfs 40 punten. Speel je met 5 punten per draai dan zijn er drie rollen actief, speel je met 10, 20 of 40 dan draaien alle vier de rollen. Uiteraard win je met een hogere inzet ook hogre prijzen zoals je kunt zien in de diverse winschema's. Ook maak je kans op het extra bonusspel bij het spelen van het vervolgspel. Krijg je het symbool Hot Rod op de rollen dan mag je spelen voor extra prijzen. Hierbij kun je tot wel 1000 extra punten winnen.

Gokkast Hot Rod Crazy Uitleg Bediening

START /TO CLUBMETER - activeert een draai in het spel/plaatst je gewonnen punten op je clubmeter voor het vervolgspel
TAKE CLUBMETER/Tail - plaatst gewonnen punten op je creditmeter/ gamble functie voor het verdubbelen van je gewonnen punten
CHOOSE BET /HEAD - bepaalt de inzet waar je mee speelt/gamble functie voor het verdubbelen van je gewonnen punten
HOLD - houdt de rollen met een gunstige positie vast voor de volgende draai
COLLECT/RESET - plaatst gewonnen punten naar je creditmer/reset functie voor de Hold knoppen
AUTOPLAY - laat de gokkast automatisch draaien zodat je niet steeds op de startknop hoeft te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus