Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Holdtimer is een traditionele gokkast met een basisspel een een bovenspel welke op afzonderlijke rollen worden gespeeld

Gokkast Holdtimer Basisspel

Bij de Holdtimer gokkast wordt het basisspel op de onderste drie rollen gespeeld met inzet van 1 credit per draai. Een credit heeft de waarde van 10 eurocent. Er wordt gespeeld op 1 winlijn en deze is te zien door de dunne lijn die over de middelste symbolen op de rollen loopt. De prijzen die er te winnen zijn staan afgebeeld in het winschema welke je onder de onderste rollen ziet staan. Om een prijs te winnen moet je een combinatie hebben op de winlijn van uiterst links naar rechts. Het symbool van de Ster vormt hierop een uitzondering. Deze levert kriskras ook al een prijs op van 20 punten.

Deze gokkast heeft een auto Hold functie en daarmee worden de rollen met een potentiële winkans voor de volgende draai vast gehouden. Als je dit niet wilt kun je ze vrij maken door op de knop Reset te klikken. Je kunt tijdens het spelen ook zelf bepaalde rollen vast zetten. Dit doe je door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken. Deze auto Hold functie is ook actief in het bovenspel.

Als er voldoende punten zijn verzameld kun je met de Choose Game knop kiezen voor het bovenspel wat gespeeld wordt met een inzet van 5 of 10 credits per draai.

Gokkast Holdtimer Bovenspel

Het bovenspel van de Holdtimer wordt op de bovenste drie rollen gespeeld en dan zijn er 5 actieve winlijnen. De inzet voor het bovenspel is 5 of 10 credits per draai. De winnende combinaties met de daarbij behorende prijzen zie je afgebeeld in het winschema onder de drie bovenste rollen. Als je met een inzet van 10 credits per draai speelt dan is ook in het bovenspel de Hold functie actief en worden de rollen met een gunstige positie vastgehouden tot de volgende draai.

Als je 200 punten op de meters van het bovenspel hebt verzameld gaan deze automatisch naar de creditmeter van het basisspel.

Gokkast Holdtimer Uitleg Bediening

START – Activeert een draai in het basisspel of bovenspel
COLLECT/RESET – Neemt de gewonnen punten naar de creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Hold functie
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie vast voor de volgende draai
CHOOSE GAME – Selecteert de inzet en het spel wat je wilt gaan spelen
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus