Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Hold it heeft een basisspel en een vervolgspel welke allebei op dezelfde vier rollen worden gespeeld

Gokkast Hold it Basisspel

Het basisspel van de Hold it gokkast wordt gespeeld op de vier rollen met 1 winlijn. Deze winlijn is te zien door de dunne lijn die er over de middelste symbolen van de rollen loopt. Er wordt gespeeld met een inzet van 1 credit per speelronde en dit is gelijk aan 10 eurocent. Het prijzenschema van het basisspel is te zien onder de vier rollen. Wanneer je een combinatie van het prijzenschema op de winlijn krijgt dan win je een prijs. Deze prijzen zijn weer te verdubbelen met de Gamble functie. Hierbij moet je kiezen voor Head of Tail. Kies je de goede dan worden je gewonnen credits verdubbeld, kies je de verkeerde dan verlies je de gewonnen punten. Het Hold symbool levert andere prijzen op. Bij twee Hold symbolen win je een mystery prijs tussen de 10 en 200 punten, bij drie Holdit symbolen win je en mystery prijs tussen de 40 en 200 credits en bij vier Holdit symbolen win je een mystery prijs tussen de 100 en 200 punten.

De gokkast Hold it heeft een ingebouwde Hold functie. Hierdoor worden de rollen met een gunstige positie voor de volgende ronde vast gehouden. Dit kun je ongedaan maken als je op de knop Reset klikt. Je kunt tijdens het spelen er ook zelf voor kiezen om bepaalde rollen vast te houden voor de volgende draai. Dit doe je door op de Hold knop onder de gekozen rol te klikken.

De gewonnen credits kun je innen door op Collect te klikken waarna ze worden verplaatst naar de creditmeter van het basisspel. Je kunt ze ook overzetten naar het vervolgspel door op To Clubmeter te klikken.

Gokkast Hold it Vervolgspel

Het vervolgspel kan ook worden gespeeld zonder het basisspel te spelen. Je kunt een inzet selecteren door op de Choose bet knop te klikken. Het vervolgspel wordt ook op de rollen van het basisspel gespeeld maar dan met een inzet van 5 of 10 credits per draai. Bij allebei de inzetmogelijkheden wordt er op 10 winlijnen gespeeld. Bij inzet van 10 credits per draai is het Hold logo wild. Dit betekent dat deze als Joker telt en voor elk ander symbool mag gelden om een winnende combinatie te completeren. Wanneer er geen prijs wordt gewonnen als er een Hold symbool op de rollen verschijnt, dan wordt dit symbool nog een volgende draai vastgehouden zodat er nog een kans wordt gecreëerd op het maken van een winnende combinatie.

In de clubmeter kunnen maximaal 2000 credits. Als dit aantal wordt overschreden dan wordt er 1 voor 1 een pot geleegd naar de creditmeter van het basisspel. Je kunt er ook zelf voor kiezen om credits te verplaatsen naar het basisspel. Dit doe je door op Take Clubmeter te klikken.

Gokkast Hold it Uitleg Bediening

START/TO CLUBMETER – Activeert een draai in het basisspel of vervolgspel/Plaatst gewonnen credits van vervolgspel naar creditmeter van het basisspel
TAIL – Gebruik je bij het Gamble spel voor Tail
CHOOSE BET/HEAD – Selecteert de inzet voor het vervolgspel en start het vervolgspel/Gebruik je bij het Gamble spel voor Head
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie vast voor volgende draai
COLLECT/RESET – Plaatst gewonnen credits naar de creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Holdfunctie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus