Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Hi Lo Cash heeft een basisspel welke gespeeld wordt op de vier rollen en een extra spel in de vorm van een kaartspel

Gokkast HiLi Cash Basisspel

De gokkast Hi Lo Cash heeft een basisspel welke gespeeld wordt op de vier onderste rollen. Daarbij speel je dan op 1 actieve winlijn welke over de middelste symbolen van de rollen loopt. De inzet voor het basisspel is 1 credit per speelronde. Dit is gelijk aan 10 eurocent per ronde. De prijzen die er te winnen zijn bij het basisspel staan afgebeeld in het winschema onder de vier rollen. Je wint een prijs als een van de afgebeelde combinaties van uiterst links naar rechts op de winlijn verschijnen. Het symbool HiLo cash levert extra prijzen op. Bij het verschijnen van 2 van deze symbolen op de winlijn win je een mystery prijs tussen de 2 en 100 punten en bij het verkrijgen van drie van deze symbolen op de winlijn win je een prijs tussen de 10 en 200 punten.

Gokkast HiLo Cash Bovenspel

Het bovenspel van de HiLo Cash gokkast wordt gespeeld met een inzet van 5 of 10 credits per draai en dit wordt gespeeld op dezelfde rollen als het basisspel. Als je met inzet van 5 credits speelt dan speel je op drie rollen en 5 winlijnen en speel je met een inzet van 10 credits per draai dan speel je op de vier rollen met 10 winlijnen. De wintabel van het bovenspel is beperkt maar er zijn veel punten te winnen in het speciale ladderspel. Dit spel start als er 3 of 4 HiLo Cash symbolen op een winlijn verschijnen. Bij inzet van 10 credits is het mogelijk een schot op de ladder te winnen bij het verschijnen van 4 HiLo Cash symbolen op de winlijn.

Elk vraagteken op de ladder staat voor een mystery prijs welke tussen de 10 tot 100 punten ligt. Doel bij dit spel is om de rol met speelkaarten te stoppen en vervolgens te voorspellen of de volgende kaart hoger of lager zal zijn dan de kaart die in beeld is verschenen. Steeds wanneer er een positie met het woord Save is bereikt zijn de gewonnen punten veilig gesteld. Bij een gelijke waarde van de kaart wint de speler altijd.
Als een symbool onder de knop Joker is opgelicht dan kan er en Joker worden ingezet. De volgende kaart is dan altijd een winnende kaart. Als er een symbool onder Other Card is opgelicht dan kan er voor de laatst getrokken kaart een andere kaart worden getrokken. Deze symbolen lichten op als deze in beeld staan met de HiLo Cash symbolen.
Is er een verkeerde keus gedaan bij het kaartspel of bij het bereiken van de laatste Save dan worden alle gewonnen punten in het display zichtbaar bij elkaar opgeteld en verhuisd naar de Clubmeter. Deze is niet gelimiteerd.

Gokkast HiLo Cash Uitleg Bediening

START/TO CLUBMETER – Activeert een draai in het basisspel of bovenspel/Plaatst gewonnen punten naar de Clubmeter van het bovenspel
SELECT BET – Selecteert de inzet waar je het spel mee wilt gaan spelen
LOW – Gebruik je bij het Hoger Lager kaartspel
HIGH – Gebruik je bij het Hoger Lager kaartspel
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus