Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Hells Bells is een gokkast met een Basisspel en een vervolgspel welke op dezelfde rollen worden gespeeld. De Hells Bells heeft acht verschillende inzetmogelijkheden.

Gokkast Hells Bells Basisspel

Bij het basisspel van de gokkast Hells Bells wordt er gespeeld met een inzet van 1 credit per draai. Het tegoed voor het spelen van het basisspel zie je vermeld staan op de creditmeter. Het basisspel wordt gespeeld op 1 winlijn. Deze winlijn is zichtbaar door het lijntje welke te zien is op de middelste symbolen van de drie rollen. De prijzen die er te winnen zijn staan vermeld op het prijzenschema welke onder de rollen op de gokkast te zien is. Wanneer er credits zijn gewonnen in het basisspel kunnen deze worden gespaard voor het vervolgspel door op de To Clubmeter knop te klikken. Ook is er de mogelijkheid om gewonnen credits te innen. Dit doe je door op de Collect knop te klikken.

De Hells Bells gokkast heeft ook een automatische Hold functie. Dit betekent dat de rollen met een potentiële winkans worden vastgehouden voor de volgende ronde zodat er meer kans is op het winnen van prijzen. Wanneer je dit niet wilt kun je op de Reset knop klikken waardoor het vastzetten ongedaan wordt gemaakt. Tijdens het spelen kun je er ook zelf voor kiezen om bepaalde rollen vast te zetten voor de volgende ronde. Hiervoor moet je onder de rol van je keuze op de Hold knop te klikken.

Gokkast Hells Bells Vervolgspel

Het vervolgspel van de gokkast Hells Bells kan worden gespeeld met een inzet van 2, 4, 5, 8, 10, 20 of 40 credits per draai. Het spel wordt gestart door op de Choose game knop te klikken, waarmee je tevens de inzet kunt bepalen. Wanneer er wordt gespeeld met een inzet van 2 credits dan wordt er op de 3 horizontale winlijnen gespeeld. Wanneer er wordt gespeeld met een inzet van 4 en 5 credits dan wordt er op 5 winlijnen gespeeld. Bij inzet van 5 credits leveren diverse symbolen hogere prijzen op en wordt er gespeeld met een inzet van 8 dan telt de rode bel op de eerste rol als Joker. Deze Joker mag voor elk ander symbool worden ingezet. Bij een inzet van 10 credits per draai telt de rode bel op zowel rol 1 als rol 2 als Joker. Wanneer er wordt gespeeld met een inzet van 20 credits dan zijn alle in beeld verschijnende bellen een Joker en is ook de Duivel in rol 1 een Joker. Bij de maximale inzet van 40 credits per draai zijn alle bellen en duivels die in beeld verschijnen een Joker en mogen deze alle andere symbolen vervangen om een winnende combinatie te kunnen maken.

De gewonnen credits uit het vervolgspel worden opgeslagen in de 8 potten. Wanneer er meer dan 200 credits in een pot zitten, wordt deze automatisch geleegd naar het basisspel. De credits boven de 200 gaan niet verloren. Om een pot te selecteren om deze bijvoorbeeld te legen naar het basisspel moet je op Choose Pot klikken.

Gokkast Hells Bells Uitleg Bediening

START/TO CLUBMETER – Activeert een draai voor het basisspel of het vervolgspel/Verplaatst gewonnen credits uit basisspel naar de Clubmeter
CHOOSE GAME – Start het vervolgspel en bepaald inzet
CHOOSE POT – Selecteert een pot om te legen naar het Basisspel
HOLD – Houdt een rol vast met een gunstige positie voor de volgende ronde
COLLECT/RESET – Neemt een winprijs uit het Basisspel/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY - Functie om de gokkast automatisch te laten spelen. Is weer te onderbreken door nogmaals op Autoplay te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus