Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Hellraiser is een spel met een Basisspel en een vervolgspel. Deze beide spellen worden op de 4 rollen van het Basisspel gespeeld. Bij de Hellraiser gelden de winnende combinaties in het Basisspel van zowel links naar rechts als ook van rechts naar links. Het meest bijzondere bij de Hellraiser is de bonusfeature, het Hellraiser spel.

Gokkast Hellraiser Basisspel

Als je gaat spelen op de Hellraiser gokkast kun je zelf kiezen welk spel je wilt gaan spelen. Je kunt beginnen met het basisspel maar je kunt er ook voor kiezen om meteen het vervolgspel te gaan spelen. Het Basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit per draai. De waarde van 1 credit is 10 eurocent. In het Basisspel gelden de winnende combinaties van zowel links naar rechts als van rechts naar links. Onder de rollen zie je welke prijzen je kunt winnen met de bepaalde combinaties en de inzet waar je mee speelt.

De gewonnen credits kun je verdubbelen met het gamble spel. Hierbij moet je kiezen voor head of tail. Wanneer je dit goed hebt wordt je prijs verdubbeld, wanneer je fout gokt verlies je de gewonnen prijs.

Bij gokkast Hellraiser worden de rollen met gunstige posities automatisch vastgehouden om je winkans te verhogen. Je kunt dit ongedaan maken door op de Reset knop links onder aan het spel te klikken. Als speler kun je er ook zelf voor kiezen om bepaalde rollen met gunstige posities vast te zetten. Hiervoor klik je eenvoudig op een van de Hold knoppen welke zich onder op het spel bevinden.

Gokkast Hellraiser Vervolgspel

Het vervolgspel van de gokkast Hellraiser kun je spelen met verschillende inzetten. Je kunt spelen met een inzet van 5, 10 of 20 credits per speelronde. Hoe hoger je inzet is des te hoger is het aantal winlijnen waar je op speelt. Je winkans neemt natuurlijk toe wanneer je met het maximale aantal winlijnen speelt. Bij een inzet van 20 credits per draai maak je met 10 winlijnen kans op het winnen van prijzen.

Gokkast Hellraiser Bonusfeature

Het bonusspel van de Hellraiser is een spel welke zeer rendabel kan zijn. Dit bonusspel start wanneer er een kriskras combinatie in beeld komt van 3 bellen volgens de wintabel. Er lichten dan twee of vier duivels op waarna het spel begint. Zodra er twee of vier duivels achtereenvolgens in beeld verschijnen dan stopt het bonusspel maar steeds als er in de tijd die er tussen ligt prijzen worden gewonnen dan lichten de gedoofde duivels weer op. Hierdoor zijn er bij dit bonusspel tot wel duizenden euro's te verdienen.

Gokkast Hellraiser Uitleg Bediening

START/TO CLUBMETER – Activeert een draai in het spel/Verplaatst gewonnen credits naar de clubmeter
TAKE CLUBMETER/TAIL – Zet winsten naar creditmeter/Kies je voor tail bij het gamble spel
CHOOSE BET/HEAD – Voor het bepalen van je inzet per draai/Kies je voor head bij het gamble spel
HOLD – Houdt de rol vast voor de volgende speelronde
COLLECT/RESET – Neemt een gewonnen prijs/Reset een automatische Hold functie
AUTOPLAY – Is te gebruiken om de gokkast automatisch te laten spelen. Dit is altijd weer te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus