Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Heatwave heeft een standaard Basisspel en een bovenspel. Het basisspel heeft een bijzondere feature in de vorm van een soort mystery prijs welke het spel nog aantrekkelijker maakt om te spelen.

Gokkast Heatwave Basisspel

Het basisspel van gokkast de Heatwave wordt gespeeld op de onderste drie rollen met 1 credit per draai wat gelijk is aan een inzet van 10 eurocent per speelronde. Er wordt gespeeld op 1 winlijn wat aangeduid wordt met het dunne lijntje welke je ziet op de middelste rij van de drie rollen. Onder de rollen zie je het winschema. Heb je een van deze combinaties op de winlijn dan win je een prijs. De prijs die je op dat moment hebt gewonnen kun je op je clubmeter zetten maar je hebt ook de mogelijkheid om deze te verdubbelen met de Gamble functie. Deze Gamble functie bestaat uit een head/tail spel. Door op een van de knoppen te klikken kies je voor head of tail. Heb je het goed gekozen dan wordt je prijs verdubbeld, kies je fout dan verlies je de prijs.

Bij het Basisspel van de Heatwave maak je ook kans op het winnen van een mystery prijs. Naast de rollen die je het Rad van Avontuur. Steeds na het stoppen van de rollen verspringt het vakje welke oplicht op het rad een willekeurig aantal posities kloksgewijs. Wanneer deze op het rode vakje stopt beginnen alle dan aanwezige symbolen om en om te knipperen. Vervolgens moet je op de startknop klikken waardoor er 1 symbool opgelicht blijft en de rollen naar een winnende combinatie van 2 of 3 van dat symbool draaien. Je wint dan als het ware een mystery prijs.

De gewonnen punten uit het Basisspel kunnen met de Collect knop naar de creditmeter worden verplaatst of naar de Clubmeter om het bovenspel te kunnen spelen. Win je 200 credits of meer dan worden deze altijd rechtstreeks naar de creditmeter verhuisd.

In het Basisspel worden rollen met symbolen voor een potentiële winkans automatisch vastgezet. Dit kan bijvoorbeeld wanneer er op de eerste twee rollen twee gelijkwaardige symbolen vallen. Om deze functie ongedaan te maken kun je op de Collest-Rest knop klikken. Je kunt er ook voor kiezen om zelf een rol vast te zetten. Hiervoor klik je op de Hold knop onder de door jou gekozen rol.

Gokkast Heatwave Bovenspel

Het bovenspel van de Heatwave, welke je ook rechtstreeks kunt spelen, kun je spelen met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits per draai. Dit is in te stellen met de Choose Bet knop. Je speelt het bovenspel van de Heatwave op de bovenste drie rollen. Onder deze rollen zie je een uitgebreid overzicht per ingezet bedrag van alle winnende combinaties met de prijzen die daarbij horen. Als je inzet met 10 credits per draai is het Heatwave symbool op de middelste rol Wild. Dit betekend dat het alle andere symbolen mag vervangen om een winnende combinatie te kunnen maken. Bij een inzet van 20 of 40 credits is het Heatwave symbool op alle drie de rollen Wild.

Met een aantal symbolen kunnen er, afhankelijk van de inzet, een aantal bonusgames worden gewonnen. Bij deze bonusgames kan er bij een maximale inzet tot 1000 credits worden gewonnen.

Gokkast Heatwave Uitleg Bediening

START/TO CLUBMETER – Activeert een draai in het Basisspel of Bovenspel/Verplaatst credits naar Clubmeter
TAKE CLUBMETER/TAIL – Verplaatst credits naar creditmeter/Kies je bij het gamble spel voor Tail
CHOOSE BET/HEAD – Voor het bepalen van je inzet/Kies je bij het Gamble spel voor Head
HOLD – Voor het vastzetten van rollen met een gunstige positie
COLLECT/RESET – Voor het innen van gewonnen credits/Voor het resetten van de Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat je niet op de Start knop hoeft te klikken. Dit is altijd weer te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus