Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Happy Hour is een gemakkelijk te spelen gokkast met een vervolgspel en een basisspel met een leuk bonusspel

Gokkast Happy Hour Basisspel

Het basisspel van de gokkast Happy Hour wordt gespeeld on de drie rollen met 1 credit per draai. Een credit is gelijk aan de waarde van 10 eurocent. De prijzen die er te winnen zijn staan afgebeeld op het schema rechts naast de rollen. Deze combinaties moeten verschijnen op de middelste winlijn op de drie rollen van uiterst links naar rechts. De winlijn van het basisspel loopt over de middelste symbolen van de drie rollen.

De Happy Hour gokkast heeft een ingebouwde auto Hold functie. Met deze Hold functie worden de rollen met een gunstige positie voor de volgende draai vastgehouden. Wanneer je dit niet wilt kun je de rollen vrij maken door op de knop Reset te klikken. Tijdens het spelen kun je er ook zelf voor kiezen om een of meerdere rollen vast te houden. Dit doe je door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

De punten die je tijdens het basisspel wint kun je naar de creditmeter verplaatsen door op Collect te klikken. Je kunt de punten ook overzetten naar het vervolgspel. Dit doe je door op de knop Bonus te klikken.

Gokkast Happy Hour Vervolgspel

Het vervolgspel wordt op dezelfde drie rollen gespeeld als het basisspel. Het vervolgspel start je met Choose Bet waarmee je ook de inzet van het vervolgspel selecteert. De inzetten waar je het vervolgspel mee speelt zijn 5 of 10 credits per draai en er zijn dan 5 actieve winlijnen waar je op speelt. De prijzen die je bij het vervolgspel kunt winnen staan in het schema welke je boven de drie rollen afgebeeld ziet staan. Bij inzet van 10 credits krijg je bij de combinatie van drie zandlopers een prijs van 100 credits. Vervolgens krijg je de kans om dit aantal steeds met 100 te verhogen door de bonusklok. Dit doe je door op de knop Bonus te klikken. Wanneer de wijzer bij de 100 stopt win je nogmaals 10 credits. Stopt hij bij het woord Stop dan eindigt het bonusspel.

De gewonnen punten kunnen naar de creditmeter van het basisspel worden verplaatst door eerst op de knop Choose Meter op de knop Take Meter te klikken.

Gokkast Happy Hour Uitleg Bediening

START/BONUS – Activeert een draai in het basisspel of vervolgspel/Start het bonusspel
CHOOSE BET – Selecteert de inzet voor het vervolgspel en start het vervolgspel
TAKE METER – Neemt de gewonnen credits naar de creditmeter van het basisspel
CHOOSE METER – Selecteert een meter voor het verplaatsen van de credits naar de creditmeter
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie voor de volgende ronde vast
COLLECT/RESET – Verplaatst de gewonnen credits naar de creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus