Hall of Gods

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Hall of Gods

Hall of Gods is een steeds populairder wordende gokkast van Netent. En omdat dit spel steeds populairder wordt stijgt de jackpot steeds sneller en hoger. Bij deze speelautomaat geldt, hoe meer spelers hoe hoger de jackpot, totdat iemand deze een keer wint. Een progressieve speelautomaat dus. En deze speelautomaat heeft niet 1 progressieve jackpot maar maar liefst 3 jackpots. In 2015 is er tweemaal een jackpot gevallen van meer dan 7 miljoen euro. Dus zeker een gokkast om eens uit te proberen. Is het niet voor die 7 miljoen dan wel voor de andere goed gevulde jackpots en uitbetalingen.

Het thema van gokkast Hall of Gods

Het thema van de Hall of Gods gokkast is Noorse Mythologie, wat direct zichtbaar is zodra het spel geopend wordt. Het hele spel bestaat uit afbeeldingen van verschillende goden, schone dames, draken, vecht attributen, schatten etc. De strijdlustige, mysterieuze muziek en het geluid van de wind en zee gecombineerd met een achtergrond van een groot schip nemen je mee 'terug' naar deze  geweldige tijd van de Vikingen. Voel jij je wel thuis in deze tijd van Freya, Odin, Thor en Loki dan past het thema van deze gokkast helemaal bij jou.

Spelfuncties gokkast Hall of Gods

De speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen en 20 vaste winlijnen waar je met verschillende muntwaardes op kunt inzetten.  De extra eigenschappen van deze gokkast zijn scattersymbolen uitgebeeld als een draak, wild symbolen en je maakt kans op het winnen van free spins. De scattersymbolen kunnen zich ook nog eens helemaal uitbreiden over de hele rol waardoor de win kans nog vele male groter wordt. Door het bonusspel te spelen maak je kans op het winnen van een van de jackpots. Door middel van de maximale inzet op 20 winlijnen maak je weer kans op dit bonusspel waarbij je als Thor met je hamer schilden kapot moet slaan waarachter de symbolen staan die je nodig hebt om een prijs te winnen.

De bediening van gokkast Hall of Gods

Bij de Hall of Gods gokkast kan je kiezen tussen uit  6 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 0,50 en 5 verschillende inzetniveaus. Het aantal te activeren winlijnen is 20  waardoor je dus kan spelen met in totaal 100 munten per draai. Hieronder de minimum en maximum inzet voor deze gokkast: Minimum inzet bij 20 winlijnen (inzetniveau 1 + muntwaarde 0,01) = 0,20 euro Maximum inzet bij 20 winlijnen (inzetniveau 5 + muntwaarde 0,50) = 50 euro Het uitbetalingsschema vind je terug onder de knop 'Paytable'. Hier kan je onder andere de winnende combinaties bekijken, de winsten hiervan en het verloop van de winlijnen. Overige spelinstellingen vind je linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Hier kun je onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten, de spelregels op te vragen en het spel op automatisch spelen te zetten. Door middel van het klikken op het steeksleuteltje kom je bij nog enkele aanvullende instellingen.

Conclusie Hall of Gods gokkast recensie

De Hall of Gods gokkast is een mooi vormgegeven speelautomaat met een spannend thema en een nog spannender bonusspel. Ben je fan van de Noorse Mythologie dan is dit helemaal jouw spel. Maar ook wanneer je je niet bezighoudt met dit thema is het alsnog een interessant spel om te spelen, dit natuurlijk onder andere vanwege de 3 jackpots die vaak goed gevuld zijn.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus