Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg Gunsmoke

De grappige fruitmachine Gunsmoke is een gokkast met alleen een basisspel welke gespeeld wordt op de drie zichtbare rollen. Afhankelijk van de inzet waar je het spel mee speelt kun je flinke mystery prijzen winnen met het symbool van de Wanted poster. Met de 27 verschillende wincombinaties is je winkans behoorlijk groot.

Gokkast Gunsmoke basisspel

Het spel wordt gespeeld op de drie zichtbare rollen met 1 winlijn. Deze winlijn zie je over de drie middelste symbolen lopen. Je wint een prijs als je een combinatie hebt zoals deze afgebeeld staan naast de rollen. Als je met inzet van 1 credit speelt dan kun je je gewonnen prijzen verdubbelen met het kop/munt spel. Onder de rollen zie je de hold knoppen. Deze kun je gebruiken voor het vastzetten van rollen met een gunstige positie zodat je nog meer kans op een winnende combinatie hebt. Je kunt dit ongedaan maken door op de knop Reset te klikken.

Het spel is ook te spelen met inzet van 4 of 20 credits per draai. De prijzen die je met deze inzetten kunt winnen staan afgebeeld rechts boven de rollen, hoe hoger je inzet des te hoger je prijzen. Extra prijzen zijn er dan te winnen met het symbool van de Wanted Poster. Bij inzet van 4 credits krijg je bij twee of drie van deze symbolen een mystery prijs tussen de 4 en 200 punten. Speel je met inzet van 20 credits dan krijg je al een mystery prijs bij 1 Wanted poster symbool, ongeacht waar deze zich op de rollen bevindt.

Gokkast Gunsmoke uitleg bediening

START/SAVE - activeert een draai in het spel /plaatst gewonnen credits naar de credit meter
CHOOSE GAME - bepaalt de inzet waar je mee wilt gaan spelen
HEAD/TAIL- gamble spel voor het verdubbelen van je gewonnen punten
HOLD - gebruik je voor het vastzetten van rollen met een gunstige positie
COLLECT/RESET - zet gewonnen punten op de spaarmeter/automatische reset voor de hold functie
AUTOPLAY - laat de gokkast een aantal vooraf ingestelde speelrondes draaien zodat je niet steeds op de startknop hoeft te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus