Groovy Sixties

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Groovy Sixties

Groovy Sixties van Netent is een vrolijk vormgegeven gokkast die je mee terug neemt naar de jaren zestig. Naast dit leuke thema maken de spel eigenschappen en de grote hoeveelheid inzet mogelijkheden het spel erg interessant. Een spel wat zeker voor veel plezier zal zorgen en daarom absoluut de moeite waard is.

Het thema van Groovy Sixties

De Groovy Sixties gokkast heeft zoals hierboven al wordt aangegeven, de gezellige en swingende jaren zestig als thema. Je hoeft maar een blik op het speelscherm te werpen om hier achter te komen, mocht de naam van de gokkast dit nog niet duidelijk hebben gemaakt. De lavalampen, retro apparaten en volkswagens met bloemen staan allemaal centraal in de tijd van flower power en dus ook in dit spel. De vrolijke kleuren en bekende jaren zestig muziekdeuntjes maken het geheel helemaal af en zorgen voor een reis terug in de tijd.

Spelfuncties gokkast Groovy Sixties

De Groovy Sixties speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen met 4 rijen en maar liefst 40 wedlijnen. De muntwaarden, het inzetniveau en de wedlijnen zijn allemaal naar eigen voorkeur instelbaar wat ervoor zorgt dat de keuze qua inzet erg groot is. Winnende wedlijnen worden zoals in veel gokkast spellen gevormd door 3 of meer van dezelfde symbolen, van uiterst links naar rechts. En ook de Free Spins, Wild en Scatter symbolen, en Stacked Wilds zorgen voor mooi winkansen.

De bediening van gokkast Groovy Sixties

Bij de Groovy Sixties gokkast kan je kiezen uit 6 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 0,50 en 5 inzetniveaus. Het inzetniveau is het aantal munten per wedlijn waarmee je speelt en de muntwaarde is het bedrag wat een munt waard is. Ook het aantal wedlijnen waarmee je speelt is geheel naar eigen keuze in te schakelen. Dit zorgt voor een zeer lage minimum inzet van € 0,01. Maar de maximum inzet van € 100 is ook niet mis. Hieronder vind je de berekening voor de minimum inzet en de maximum inzet bij het spelen met 40 wedlijnen.

Minimum inzet: inzetniveau 1 x 40 wedlijnen x muntwaarde € 0,01 = € 0,40 Maximum inzet: inzetniveau 5 x 40 wedlijnen x muntwaarde € 0,50 = € 100

Onder de linker rol vind je de PAYTABLE. Hier kan je terug lezen welke combinaties een winnende wedlijn vormen en wat de uitkeringen hiervan zijn.

Winnende combinaties moeten bij deze gokkast altijd beginnen op de uiterst linker rol en opeenvolgend naar rechts lopen. De hoogste winst per actieve wedlijn wordt uitbetaald en heb je gelijktijdige winsten op meerdere wedlijnen dan worden deze bij elkaar opgeteld.

Overige spelinstellingen vind je helemaal linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Hier kun je ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten, het spel op automatisch spelen modus te zetten en daarnaast kom je door middel van het klikken op het steeksleuteltje bij nog enkele aanvullende instellingen.

Conclusie Groovy Sixties gokkast recensie

De Groovy Sixties gokkast is een super vrolijke gokkast die je zeker een leuke avond kan bezorgen. Naast het leuke thema heeft deze gokkast ook een aantal mooie speleigenschappen en de inzet mogelijkheden zijn goed voor elke portemonnee. Kortom, een gokkast voor iedereen!

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus