Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg

De fruitmachine Grand Slam heeft een basisspel en een vervolgspel. Deze worden op dezelfde rollen gespeeld. Extra is bij het vervolgspel het bonusspel met de bar-symbolen. Bij drie of meer bar symbolen win je extra credits en maak je kans op nog een extra bonusronde.

Gokkast Grand Slam basisspel

Het basisspel wordt gespeeld met inzet van 1 credit per draai. Het wordt gespeeld op de rollen met 1 actieve winlijn welke zichtbaar is door middel van het dunne lijntje over de middelste symbolen. Alle punten die je tijdens het basisspel wint kun je innen maar je kunt er ook voor kiezen om ze te verdubbelen met de Gamble functie. Hierbij moet je kiezen voor Head of Tail. Gok je goed dan kun worden ze verdubbeld, gok je fout dan verlies je ze. Je kunt bij voldoende punten, kiezen om het vervolgspel te gaan spelen.

Gokkast Grand Slam vervolgspel

Het vervolgspel van de Grand Slam gokkast wordt ook op de rollen gespeeld met 1 winlijn maar dan met inzet van 5, 10 of 20 credits per speelronde. Het Ster symbool is wild bij het vervolgspel en mag als joker alle andere symbolen vervangen voor het maken van een winnende combinatie, behalve het bar symbool. Bij drie of meer bar symbolen mag je het bonusspel spelen wat bestaat uit een aantal credits of een draai aan het wiel. Bij een draai aan het wiel kun je nog meer credits winnen of een extra draai aan het rad. Alle prijzen die je kunt winnen staan vermeld in het schema boven de rollen. De inzet waar je mee speelt licht op en je kunt dan precies zien bij welke combinatie je de daarbij behorende prijzen wint.

Gokkast Grand Slam uitleg bediening

START/SAVE – activeert een draai in het spel/zet gewonnen punten over naar de creditmeter
TAIL/HEAD – gebruik je als gamble functie voor het verdubbelen van je gewonnen punten
CHOOSE BET – bepaald de inzet waar je per ronde mee speelt
COLLECT – zet je gewonnen punten over naar de totaal meter
AUTOPLAY – laat de gokkast een aantal vooraf ingestelde speelrondes spelen

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus