Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Grand Prix is een unieke gokkast met een basisspel en een bovenspel waarbij de Hold functie ook na het winnen van een prijs actief blijft

Gokkast Grand Prix Basisspel

Het basisspel van de Grand Prix fruitmachine wordt gespeeld op de onderste drie rollen. Op deze rollen zie je op de middelste symbolen een dunne lijn, dat is de winlijn. Hierop moeten de combinaties van het prijzenschema in beeld verschijnen. Er wordt gespeeld met een inzet van 1 credit per draai en dat is gelijk aan 10 eurocent per draai. Onder de drie onderste rollen zie je het winschema met alle combinaties en de daarbij behorende prijzen. Naast de drie rollen zie je een bonusmeter voor het speciale bonusspel. Steeds als er op de winlijn het symbool van een race auto verschijnt wordt deze bonusmeter met 4 credits gevuld. Verschijnt er kris kras op elke rol een race auto dan wordt er een mystery prijs toegevoegd aan de bonusmeter. Op deze bonusmeter kun je maximaal 200 credits winnen.

Bij elke draai waar geen prijs wordt gewonnen lopen de getallen op de bonusmeter 1 voor 1 terug van 12 naar 0. Als de 0 is bereikt veranderen de credits op de bonusmeter in gewonnen credits. Steeds, wanneer er tijdens het terug lopen van de bonusmeter een race auto op de winlijn verschijnt dan lichten alle getallen weer op.

Alle prijzen die er worden gewonnen tijdens het spelen van het basisspel kunnen met de Gamble functie worden verdubbeld tot maximaal 200 punten. Hierbij moet je kiezen voor het symbool van de Helm of van de Race auto. Kies je goed dan verdubbel je je prijs, kies je fout dan verlies je de gewonnen punten. De prijzen kun je innen door op de knop Collect te klikken waarna ze nar de creditmeter gaan of je kunt ze naar het bovenspel verplaatsen met de To Club knop.

De gokkast Grand Prix heeft een ingebouwde Auto hold functie. Hiermee worden tijdens het spelen de rollen met een potentiële winkans voor de volgende ronde vastgehouden. Dit kun je ongedaan maken door op de knop Reset te klikken. Als speler kun je ook zelf een of meerdere rollen vasthouden voor een volgende speelronde. Dit doe je door op Hold te klikken onder de rol van je keuze.

Gokkast Grand Prix Bovenspel

Je kunt het bovenspel van de Grand Prix gokkast spelen wanneer je voldoende punten, minimaal 4, op de clubmeter hebt gespaard. Het bovenspel wordt gespeeld op de bovenste rollen met een inzet van 4 of 8 credits per draai. Op het winschema van het bovenspel, welke je naast de bovenste drie rollen ziet, kun je zien dat hoe hoger je inzet is des te hoger je prijzen zullen zijn die je kunt winnen.

Bijzonder bij het bovenspel is het feit dat je de rollen 5 keer achtereen vast kunt houden, prijs of geen prijs. Wanneer er een prijs wordt gewonnen is er de mogelijkheid om alle rollen vast te houden zodat je in de volgende beurt en in de meest ideale situatie de volgende vijf beurten, verzekerd bent van een prijs. Hierdoor kun je tot 1200 credits winnen. Het is niet te zeggen hoe vaak de Hold functie nog actief is na het winnen van een prijs, dit is afhankelijk van het aantal keren dat de rollen voor het winnen van een prijs al vast zijn gehouden.

Om de gewonnen credits van het bovenspel naar de creditmeter van het basisspel te verplaatsen klik je op de knop Take Clubmeter.

Gokkast Grand Prix Uitleg Bediening

START – Activeert een draai in het basisspel of bovenspel
TO CLUB/START CLUB – Plaatst gewonnen punten naar creditmeter van het basisspel/Start het bovenspel
SYMBOOL HELM – Gebruik je bij het Gamble spel voor de Helm
SYMBOOL RACEWAGEN – Gebruik je bij het Gamble spel voor de Racewagen
CHANGE BET – Selecteert de inzet voor het bovenspel
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie vast voor de volgende draai
COLLECT/RESET – Plaatst gewonnen credits naar creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat je niet op de Start knop hoeft te klikken. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus