Gonzo’s Quest

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Gonzo's Quest

Spelontwerper Netent lanceerde gokkast Gonzo's Quest in 2013 en een jaar later ook op de mobiele toestellen. Deze speelautomaat bleek al snel een daverend succes onder de spelers te zijn en deze gokkast is dan ook in bijna elk online casino terug te vinden. Met een uitkeringspercentage van 96% en de zogenaamde “Avalanche” (Lawine) functie, blijkt Gonzo's Quest niet alleen winstgevend te zijn maar ook zeer vermakelijk. Een oogstrelende gokkast met een flinke dosis humor en avontuur.

Het thema van gokkast Gonzo's Quest

Het introductie filmpje vertelt het verhaal van Gonzo de Spaanse Conquistador die, samen met zijn kornuiten, op zoek gaat naar rijkdommen in Centraal -en Zuid Amerika. Op een avond besluit Gonzo zelf op zoek te gaan naar de verloren stad El Dorado, diep in het oerwoud. Gewapend met zijn schatkaart en een flinke dosis geluk begeeft onze held zich naar onbekende rijkdommen. Op de rollen vind je symbolen terug van het mysterieus vergaande Inca, Maya en Azteken koninkrijk.

Spelfuncties gokkast Gonzo's Quest

Deze gokautomaat beschikt over 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Het woord “rollen” is niet helemaal juist omdat Gonzo's Quest werkt met een “Avalanche” systeem. Dit betekent dat de rollen niet draaien maar dat de symbolen van boven naar beneden op hun plaats vallen. Wanneer je wint, wordt de vermenigvuldiger ingeschakeld die je winst vermenigvuldigd met het aantal dat wordt aangegeven boven in je scherm. Deze vermenigvuldiger telt door zolang er achter elkaar winnende combinaties van boven naar beneden vallen.

Het Wild symbool wordt weergegeven als een vraagteken en kan elk ander symbool vervangen voor een zo hoog mogelijke winst op een winlijn.

Het Free Fall symbool zorgt voor 10 freespins. Tenminste, wanneer je er minimaal 3 hebt en deze van links naar rechts terecht komen. Tijdens de freespins kun je natuurlijk ook weer andere freespins ontvangen.

De bediening van gokkast Gonzo's Quest

Voor en tijdens het spelen op deze speelautomaat heb je de mogelijkheid om enkele aanpassingen te verrichten. Je kunt het volumeniveau aanpassen of uitzetten, het uitbetalingsschema bekijken, de knop “Autoplay” gebruiken voor een gewenst aantal spins, de beeldkwaliteit en de audio kwaliteit aanpassen en natuurlijk het inzetniveau (vanaf 1 tot en met 10), en de muntwaarden instellen. Deze laatste lopen als volgt op: €0.01, €0.02, €0.05, €0.10, €0.20 en €0.50. Ook kun je op het vraagteken symbool klikken om een uitgebreide uitleg te ontvangen over deze gokkast.

Conclusie Gonzo's Quest gokkast recensie

Speelautomaat Gonzo's Quest is een grafisch hoogstandje van spelontwerper Netent. Het introductie filmpje en de dans bewegingen van Gonzo, die naast het speelvlak staat, maken het spel extra grappig. De “Avalanche” functie maakt het door de vermenigvuldiger erg spannend en kan voor een dikke winst zorgen. De geluiden in dit speelautomaat passen goed bij het dichte oerwoud waar Gonzo zich in begeeft en de kreten van blijdschap die onze held slaagt, zouden je enthousiasme niet beter kunnen verwoorden. Gonzo's Quest is niet voor niets een van de meest populaire gokkasten van Netent.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus