Goldenstreak

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Goldenstreak heeft een basisspel, een No lose bet 5 en een No lose bet 10 spel

Gokkast Goldenstreak Basisspel

Het basisspel van de gokkast Goldenstreak wordt gespeeld op de onderst drie rollen met inzet van 1 credit per draai. Een credit is gelijk aan de waarde van 10 eurocent. Daarbij ie er 1 winlijn welke te zien is door de dunne lijn over de middelste drie symbolen op de rollen. Het prijzenschema voor het basisspel staat naast de onderste rollen afgebeeld en wanneer je een van de combinaties op de winlijn krijgt dan win je de bijbehorende prijs.

De prijzen die je hebt gewonnen bij het basisspel kun je verdubbelen met de Gamble functie. Hierbij moet je op de knop Gamble klikken en maak je kans om je prijs te verdubbelen of te verliezen. De gewonnen prijzen kunnen ook worden genomen zonder het Gamble spel te spelen, daarvoor klik je dan op de knop Take Win. Je kunt de gewonnen punten ook overzetten naar de spaarmeters van het vervolgspel door op de knop Save te klikken.

De Goldenstreak heeft een ingebouwde auto Hold functie. Hierdoor worden de rollen met een gunstige positie voor de volgende draai vast gezet. Dit kun je annuleren door op de knop Reset te klikken. Tijdens het spelen kun je ook zelf rollen vast zetten. Dit doe je door op de Hold knop onder de rol van je keuze te klikken.

Gokkast Goldenstreak Vervolgspel

Als je in totaal 4 of meer punten op de spaarmeters hebt verzameld dan kun je het No lose bet 5 of bet 10 spel gaan spelen. Er wordt voor dit spel ook steeds een credit van de creditmeter gehaald om het beperkte basisspel te spelen. Hiermee wordt de wintabel vermindert tot enkel de combinaties van 3 dezelfde symbolen. Als je niet wint verlies je ook niets en de No lose credit wordt dan na het klikken op de Start knop toegevoegd aan de spaarmeter met het laagste punten aantal. Vervolgens wordt het bovenspel gestart.

Als de No lose credit opgeteld is bij de spaarmeter dan worden voor het bet 5 altijd 5 credits en voor het bet 10 altijd 10 credits van de spaarmeters gehaald, altijd van de hoogste meters. Als er 200 punten of meer op de spaarmeter staat dan verhuizen deze automatisch naar de creditmeter.

Voor het bovenspel gelden de prijzen zoals ze zijn afgebeeld in het winschema naast de bovenste drie rollen waar je op 5 winlijnen speelt. Uitzondering hierop zijn de Streak symbolen. Deze leveren bij een kriskras combinatie maximaal 10 gratis draaien op zodat er nog meer kans is op het winnen van punten.

Gokkast Goldenstreak Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of bovenspel/Plaatst gewonnen credits naar de meters van het bovenspel
GAMBLE – Gebruik je bij het gokspel voor het verdubbelen van de gewonnen punten
CHOOSE GAME – Selecteert de inzet van het bovenspel en start het
TAKE WIN – Neemt gewonnen punten naar de creditmeter van het basisspel
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie vast voor de volgende draai
COLLECT/RESET – Zet gewonnen punten van het basisspel zonder gamble op de creditmeter/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus