Golden Oldie

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Golden Oldie heeft alleen een bovenspel maar dit is een spel met veel inzetmogelijkheden

Gokkast Golden Oldie Bovenspel

Het spel de Golden Oldie spel je met een inzet van 5, 10, 15 of 20 credits per draai. Het aantal winlijnen waar op gespeeld wordt is afhankelijk van de inzet. De winlijnen zijn te zien door middel van de dunne lijnen die je over de symbolen ziet lopen.
Bij inzet van 5 credits per draai draaien de eerste drie rollen. Bij inzet van 10 credits per draai draaien de onderste vier rollen. Bij inzet van 15 credits per draai draaien er zeven rollen en bij een inzet van 20 credits per draai dan draaien alle acht de rollen.

Het prijzenschema van het spel zie je vermeld staan naast de rollen aan de rechterkant en je wint een prijs bij het verschijnen van een van de combinaties op een actieve winlijn. Bij de Golden Oldie is het zo dat hoe hoger je inzet, des te hoger de kans op een prijs is omdat je dan op meer winlijnen speelt.

Om het spel te kunnen spelen moet je eerst een aantal credits verplaatsen naar de potten, afhankelijk van je inzet. Als een pot de waarde van 200 credits of meer heeft bereikt dan verhuizen je credits naar de creditmeter. Je kunt er ook zelf voor kiezen om dit te doen door op de knop Take Win te klikken.

Gokkast Golden Oldie Uitleg Bediening

START BET 20 – Activeert een draai met inzet van 20 credits per draai
START BET 15 – Activeert een draai met inzet van 15 credits per draai
START BET 10 – Activeert een draai met inzet van 10 credits per draai
START BET 5 – Activeert een draai met inzet van 5 credits per draai
TAKE WIN – Verplaatst credits van de potten naar de creditmeter
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus