Golden Nugget

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg gokkast Golden Nugget

De nieuwste Eurocazino gokkast Golden Nugget is een kast vol met winkansen. Je speelt een basisspel met kans op extra mystery prijzen en een vervolgspel waarbij je kans maakt op het bonusspel. Als je de Golden Nugget gaat spelen dan kun je starten met het basisspel. Dit wordt gespeeld op de drie rollen met 1 winlijn. De inzet is dan 1 punt per speelronde. Alle punten die je wint kun je proberen te verdubbelen met het extra gamble spel. Hierbij moet je kiezen voor een zwarte kaart of een rode kaart. Met de symbolen van de Golden Nuggets maak je kans op een extra prijs. Deze mystery prijs ligt tussen de 2 en 125 punten en ook deze mag je proberen te verdubbelen met het gamble spel. Met de hold knoppen onder de rollen kun je een rol met gunstige positie vastzetten voor de volgende draai.

Gokkast Golden Nugget vervolgspel

Bij de Golden Nugget wordt het vervolgspel op dezelfde rollen gespeeld als het basisisspel en hierbij kun je spelen met een inzet van 5 of 10 punten per draai. Bij beide inzetten zijn er 5 actieve winlijnen alleen is bij inzet van 10 punten het Ster symbool een wild symbool en mag deze voor andere symbolen tellen. Bij het vervolgspel spelen de symbolen van de Golden Nugget ook een grote rol. Krijg je deze te zien op de rollen dan krijg je een re-spin. Bij inzet van 10 en het verschijnen van 3 golden nuggets op de rollen, waar dan ook, mag je het extra bonusspel spelen wat je 20 punten per draai kost. Hierbij ga je schieten in de speciale Nugget winkel op zeer hoge prijzen. Hierbij zijn er vele honderden extra punten te winnen.

Gokkast GoldenNugget Uitleg Bediening

START/SAVE - actieveert een draai in het spel/plaatst gewonnen punten op je creditmeter
CHOOSE BET - bepaalt de inzet waar je per ronde mee gaat spelen
BLACK/RED - gamble functie voor het verdubbelen van je gewonnen punten tijdens het basisspel
HOLD - hiermee kun je een rol met een gunstige positie vast zetten voor de volgende draai
COLLECT/RESET - plaatst gewonnen punten op je spaarmeter/reset knop voor de hold functie
AUTOPLAY - hiermee kun je de fruitmachine een aantal rondes laten spelen zodat je niet steeds op de Start knop hoeft te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus