Gold of the Incas

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg Gold of the Incas

De Gold of the Incas is een fruitmachine met een basisspel en een vervolgspel welke op afzonderlijke rollen worden gespeeld. Je begint met het spelen van het basispel op de onderste drie rollen. Je speelt dan met inzet van 1 credit per draai en er is 1 actieve winlijn. Extra prijzen kun je winnen met het symbool van de goudstaven. Krijg je er 1 op de rollen dan win je twee extra credits, krijg je er twee dan win je 5 punten extra. Met de Hold knoppen onder de rollen kun je een rol met een gunstige positie vast zetten voor de volgende draai. Als je genoeg punten op je creditmeter hebt dan kun je doorspelen met het vervolgspel.

Gokkast Gold of the Incas vervolgspel

Het vervolgspel speel je op de bovenste drie rollen met inzet van 5 of 10 puten per speelronde. Speel je met inzet van 5 dan krijg je bij het verschijnen van 2 goudstaaf symbolen een mystery prijs van 10 tot 200 punten. Speel je met inzet van 10 punten per draai dan krijg je bij twee of meer goudstaven een mystery prijs tussen de 20 en 200 punten. Ook zijn de prijzen die je bij inzet van 10 punten wint wee keer zo hoog als bij inzet van 5 punten.

Gokkast Gold of the Incas Uitleg Bediening

START-SAVE - activeert een draai in het spel/plaatst gewonnen punten op je spaarmeter
CHOOSE BET - bepaalt de inzet waar je per ronde mee speelt
HOLD - voor het vastzetten van een rol met een gunstige positie
COLLECT/RESET - plaatst gewonnen punten op je creditmeter/automatische reset functie voor de Hold knoppen
AUTOPLAY - laat de gokkast een aantal vooraf ingestelde speelrondes spelen zodat je niet steeds op de Startknop hoeft te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus