Going Bananas

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Going Bananas is een gokkast met een basisspel en een bovenspel waarbij het monkey symbool extra prijzen oplevert

Gokkast Going Bananas Basisspel

Het basisspel van de Going Bananas gokkast wordt gespeeld op de onderste drie rollen. Hierbij speel je op 1 winlijn welke is aangegeven door middel van de dunne lijn over de middelste drie symbolen op de rollen. De inzet waar het basisspel mee wordt gespeeld is 1 credit per draai. Een credit is gelijk aan de waarde van 10 eurocent. Onder, boeven en naast de onderste drie rollen zie je de schema's van de prijzen die je kunt winnen bij het basisspel. De combinaties die je daar ziet moeten zich op de winlijn bevinden van uiterst links naar rechts. Uitzondering hierop de het symbool van het aapje. Deze levert bij een kriskras combinatie een mystery prijs op tussen de 4 en 100 credits.

De prijzen die er worden gewonnen in het basisspel kunnen worden verdubbeld tot 200 credits. Dit kun je doen door het Head Tail spel te spelen. Hierbij moet je kiezen voor Head of Tail. Heb je het goed dan wordt je prijs verdubbeld, heb je het fout dan verlies je de gewonnen credits. Wil je je prijs meteen innen dan kun je op de knop Collect klikken waarna je gewonnen credits meteen naar de creditmeter van het basisspel gaan. Ook is er de mogelijkheid om je gewonnen punten over te zetten naar het bovenspel. Dit doe je door op de knop Save te klikken.

De Going Bananas gokkast heeft een ingebouwde auto hold functie. Hiermee worden de rollen tijdens het spelen met een gunstige positie voor de volgende draai vastgehouden. Als je dit niet wilt kun je op de knop Reset klikken waarna de rollen weer vrij worden gegeven. Je kunt tijdens het spelen ook zelf kiezen om bepaalde rollen vast te houden. Dit doe je door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

Gokkast Going Bananas Bovenspel

Je kunt bij deze gokkast er ook voor kiezen om meteen het bovenspel te gaan spelen. Dit doe je dan door op de knop Choose Bet te klikken waar je ook de inzet per draai mee kunt selecteren. Het bovenspel wordt gespeeld op de bovenste vier rollen. Het kan gespeeld worden met een inzet van 5 of van 20 credits per draai. De prijzen die je bij het bovenspel kunt winnen staan afgebeeld op het schema rechts boven naast de vier rollen. Deze prijzen zijn te winnen als zich 3 dezelfde symbolen kriskras op de rollen 1, 2 en 3 of op de rollen 2, 3 en 4 bevinden. Als er wordt gespeeld met een inzet van 5 credits dan speel je op de eerste drie rollen.

Wanneer je met een inzet van 20 credits speelt dan draait ook de vierde rol mee. In deze vierde rol zitten 4 symbolen van het aapje verborgen. Als er eentje in beeld verschijnt, op welke plek dan ook, levert dat een mystery prijs op van minimaal 10 en maximaal 200 credits. Er moet op de Start knop worden geklikt om deze mystery prijs dan te activeren.

De gewonnen punten uit het bovenspel kunnen per pot worden geleegd naar de creditmeter van het basisspel door op de knop Collect te klikken.

Gokkast Going Bananas Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of het bovenspel/Plaatst credits naar bovenspel
TAIL – Gebruik je bij het Gamble spel voor Tail
HEAD – Gebruik je bij het Gamble spel voor Head
CHOOSE BET – Bepaalt de inzet van het bovenspel en start het bovenspel
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie vast voor de volgende draai
COLLECT/RESET – Plaatst gewonnen punten op de creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet op de Spin knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus