Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg

Go for Gold is een gokkast met een basisspel en een bovenspel. Het basisspel speel je op de onderste drie rollen met inzet van 1 credit. Het bovenspel wordt gespeeld op de bovenste vier rollen met inzet van 5 of 10 credits per draai. De stersymbolen geven extra prijzen omdat zij ook krikras tellen. Bij het basisspel win je de prijzen uit het schema onder de onderste rollen. Speel je het bovenspel met de inzet van 5 of 10 credits dan tellen de prijzen rechts op de fruitmachine.

Gokkast Go for Gold Spel

Je begint het spel met het bepalen van de inzet waar je per ronde mee wilt gaan gokken. Dit kun je na elke speelronde weer veranderen. Bij inzet van 1 credit speel je het basisspel op de onderste rollen met 1 actieve winlijn. Deze is zichtbaar door het dunne lijntje welke over de symbolen loopt. Je wint en prijs bij twee of drie dezelfde symbolen op deze winlijn. Naast de rollen zie je het prijzenschema. Met de Hold knoppen onder de rollen kun je een rol met en gunstige positie vast zetten voor de volgende ronde.

Het bovenspel speel je op de bovenste vier rollen met meerdere winlijnen. Als je met inzet van 5 credits speelt dan zijn er 5 winlijnen actief, speel je met inzet van 10 credits dan zijn er 10 winlijnen actief en maak je dus nog meer kans op het winnen van prijzen. In het bovenspel speel je voor de prijzen zoals deze vermeld staan in het schema rechts naast de bovenste rollen.

Gokkast Go for Gold Uitleg Bediening

START – Activeert een draai in het spel
SAVE – Plaatst gewonnen punten op de creditmeter
CHOOSE GAME – selecteert de inzet waar je mee wilt gaan gokken
CHOOSE POT – selecteert de pot waar je je gewonnen punten naar toe wilt verplaatsen
HOLD – Houdt de rollen met gunstige positie voor de volgende ronde vast
COLLECT – Platst gewonnen punten naar de totaal meter
RESET – Reset de hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast en aantal vooraf ingestelde speelrondes spelen

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus