Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Go Bananas!

Go Bananas! van Netent is een kleurrijke, vrolijke gokkast die je meeneemt naar de monkey jungle. Perfect voor een leuk avondje spelen. Vijf verschillende soorten Wilds zorgen voor mooie en vooral snelle winsten. Een gokkast zonder al te veel poespas en gewoon heel veel apenlol.

Het thema van Go Bananas!

De Go Bananas! gokkast heeft als thema de grootste liefhebbers van bananen.. inderdaad.. apen. De bananen vliegen in dit spel om je oren in hun eigen vorm, in trossen, als bananensplit, als jokers en ga zo maar door. Natuurlijk spelen de apen zelf een grote en belangrijke rol in dit spel. Orang-oetans, Gorilla's, Baboons, Langurs en Tarsiers zwaaien als Wilds door het spel, elk met speciale eigenschappen. De lianen, een boomhut en heerlijke vrolijke achtergrondgeluiden geven je nog eens extra het gevoel dat je je midden in de jungle begeeft omringt door wilde dieren.

Spelfuncties gokkast Go Bananas

De Go Bananas! speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen met 3 rijen en 20 wedlijnen. De muntwaarden en het inzetniveau zijn instelbaar en winnende wedlijnen worden gevormd door 3 of meer van dezelfde symbolen, van uiterst links naar rechts. Natuurlijk word je een handje geholpen door de speciale features welke in dit geval 5 verschillende symbool vervangende Wilds zijn. Elke Wild heeft zo zijn eigen speciale eigenschappen waardoor er genoeg kans is op mooie winsten.

De bediening van gokkast Go Bananas!

Bij de Go Bananas! gokkast kan je kiezen uit 7 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 1,00 en maar liefst 10 inzetniveaus. Het inzetniveau is het aantal munten per wedlijn waarmee je speelt en de muntwaarde is het bedrag wat een munt waard is. De 20 wedlijnen waarmee gespeeld wordt staan vast waardoor de minimum inzet € 0,20 is. Hieronder vind je de berekening voor de minimum inzet en de maximum inzet waarmee je kan spelen.

Minimum inzet: inzetniveau 1 x 20 wedlijnen x muntwaarde € 0,01 = € 0,20 Maximum inzet: inzetniveau 10 x 20 wedlijnen x muntwaarde € 1,00 = € 200

Wil je weten welke combinaties een winnende wedlijn vormen en wat de uitkeringen hiervan zijn dan kan je het winplan hiervoor raadplegen. Je kan het winplan bekijken door op de “i” (van informatie) te klikken, welke je linksonder in het speelscherm terug kunt vinden.

Winnende combinaties moeten beginnen op de uiterst linker rol en opeenvolgend naar rechts lopen. De hoogste winst per actieve wedlijn wordt uitbetaald en heb je gelijktijdige winsten op meerdere wedlijnen dan worden deze bij elkaar opgeteld.

Overige spelinstellingen vind je linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Hier kun je onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten, de spelregels te bekijken, het spel op automatisch spelen te zetten en daarnaast kom je door middel van het klikken op het steeksleuteltje bij nog enkele aanvullende instellingen.

Conclusie Go Bananas! gokkast recensie

De Go Bananas! gokkast is een vrolijk vormgegeven gokkast die alleen maar voor een goed humeur kan zorgen. De speciale speleigenschappen zijn niet mega vernieuwend of verrassend maar kunnen zeker wel voor leuke winsten zorgen zonder dat je al te veel geld in hoeft te zetten. Doe eens gek, “go bananas” en probeer het uit!

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus