Geisha Wonders

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Geisha Wonders

Geisha Wonders van Netent is een zeer mooi ontworpen en oriëntaals ogende gokkast. Met 2 progressieve jackpots en diverse combinatie mogelijkheden zijn er veel aantrekkelijke prijzen te winnen. En zoals bij vele spellen geldd voor de Geisha Wonders gokkast ook, hoe hoger de inzet hoe hoger de winkansen. Laat je meeslepen door de oriëntaalse sferen en wie weet brengen de boeddha's of katjes met hun zwaaiende pootje jou wel heel veel geluk!

Het thema van Geisha Wonders

De Geisha Wonders gokkast staat, wat de naam eigenlijk al wel doet vermoeden, in het teken van de oriëntaalse wereld van Geisha's en Japan. De symbolen bevatten afbeeldingen van geisha's, lampionnen, bonsai boompjes, boeddha's etc. De gong geluiden, vogeltjes en het geritsel maken het thema compleet. Een bijna rustgevende manier van spelen!

Spelfuncties gokkast Geisha Wonders

De speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen met 3 rijen en 30 winlijnen. De Geisha Wonders speelautomaat heeft 2 verschillende progressieve jackpots. Je kan een van de progressieve jackpots winnen door sterren te verzamelen op de rol. 4 of 5 sterren betekent de jackpot! Er valt natuurlijk niet alleen wat te winnen door middel van de jackpot maar ook de scatters, free spins en wild symbolen zorgen voor leuke winsten. Uiteraard geldt ook voor deze speelautomaat, hoe hoger de inzet hoe grote de kans op die jackpot.

De bediening van gokkast Geisha Wonders

Bij de Geisha Wonders gokkast kan je kiezen tussen uit 6 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 0,50 en 4 inzetniveaus. Het inzetniveau is het aantal munten per winlijn waarmee je speelt en de muntwaarde is het bedrag wat een munt waard is. Naast de muntwaarde en het inzetniveau kan ook nog kiezen uit het aantal winlijnen waarmee je speelt, met een maximaal aantal winlijnen van 30. Hieronder vind je de minimum en maximum inzet voor deze gokkast bij het gebruik van 30 winlijnen. Minimum inzet: inzetniveau 1 x 30 winlijnen x muntwaarde € 0.01 = € 0.30 Maximum inzet: inzetniveau 4 x 30 winlijnen x muntwaarde € 0.50 = € 60 In het uitbetalingsschema vind je de winnende combinaties terug en de uitkeringen hiervan. Het winplan open je door op de knop Paytable te klikken, links in het scherm. Overige spelinstellingen vind je linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Hier kun je onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten, het spel op automatisch spelen te zetten en daarnaast kom je door middel van het klikken op het steeksleuteltje bij nog enkele aanvullende instellingen.

Conclusie Geisha Wonders gokkast recensie

De Geisha Wonders gokkast is een zeer mooi vormgegeven gokkast met net zulke mooie winkansen. De mooie afbeeldingen en de achtergrondgeluiden zijn heerlijk rustgevend en maken het nog aantrekkelijker om een gok te wagen op deze speelautomaat. Als je eens niet met een rinkelende gokkast met veel letterlijke toeters en bellen wilt spelen dan is Geisha Wonders een super goed alternatief. En zeg nou zelf.. wie wilt nou niet even voor een paar uurtjes naar deze virtuele omgeving in Japan?!

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus