Free Spinner

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg Free Spinner

De mooie fruitautomaat is een spel met en basisspel en een bovenspel welke op afzonderlijke rollen worden gespeeld. Door de mystery prijzen en het speciale Free spin bonusspel kunnen je prijzen flink oplopen. De Free spins blijven doorgaan totdat er weer nieuwe Free spin symbolen op de rollen verschijnen.

Gokkast Free spinner basisspel

Het basisspel van de gokkast Free Spinner wordt gespeeld op de onderste drie rollen met inzet van 1 credit per draai. Er is dan 1 actieve winlijn. Krijg je drie vraagteken symbolen op de rollen dan win je een mystery prijs tussen de 2 en de 200 punten. Bij 2 vraagteken symbolen op rol 1 en 2 win je een mystery prijs tussen de 1 en de 100 punten. De prijzen die je wint tijdens het spelen van het basisspel kun je proberen te verdubbelen met het gamble spel. De prijzen die er te winnen zijn staan afgebeeld in de schema's op de gokkast naast de rollen.

Gokkast Free Spinner bovenspel

Het bovenspel van de Free Spinner wordt gespeeld op de bovenste drie rollen met 5 actieve winlijnen. Hierdoor maak je extra kans op winnende combinaties. Je kunt het bovenspel spelen met inzet van 5, 10 of 20 punten per draai. Speel je met inzet van 10 of 20 punten per draai en heb je daarbij drie Free spin symbolen op de rollen dan wordt het Free spin bonusspel geactiveerd. je krijgt dan Free spins totdat er weer Free spin symbolen op de rollen verschijnen. De prijzen die je daarbij wint wordn na afloop van het bonusspel bij je clubmeter opgeteld.

Gokkast Free Spinner uitleg bediening

START/SAVE - activeert een draai in het basispel en het bovenspel/plaatst gewonnen punten naar de creditmeter
CHOOSE GAME - bepaalt de inzet waar je mee speelt en welk spel je wilt gaan spelen
GAMBLE - gokfunctie voor het verdubbelen van je gewonnen punten
HOLD - houdt de rollen met een gunstige positie vast voor de volgende ronde
COLLECT/RESET - zet je gewonnen punten op je spaarmeter/automatische reset voor de hold functie
AUTOPLAY - laat de gokkast een vooraf aantal ingestelde speelrondes spelen zodat je neit steeds op de Start knop hoeft te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus