Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Firestarter heeft een basisspel en een vervolgspel waarbij het vervolgspel een aantrekkelijk bonusspel heeft

Gokkast Firestarter Basisspel

Zowel het basisspel als het vervolgspel van de Firestarter gokkast wordt gespeeld op de onderste vier rollen. Bij het basisspel zet je in met 1 credit per draai, wat overeenkomt met de waarde van 10 eurocent. Je speelt dan op 1 winlijn welke zichtbaar is door het lijntje welke over de middelste symbolen op de rollen loopt. Er kunnen prijzen worden gewonnen aan de hand van het schema welke je rechts naast de rollen op de gokkast ziet staan. Deze combinaties moeten zich dan op de winlijn van uiterst links naar rechts bevinden.

Met het Head Tail spel is het mogelijk om de gewonnen credits uit het basisspel te verdubbelen naar 200 credits. Je moet dan voorspellen wat er zal vallen, Head of Tail. Bij de goede keus verdubbelt je prijs en bij een foute keus verlies je de gewonnen punten. Om een prijs te innen moet er op de knop Collect worden geklikt waarna de credits bij de creditmeter worden opgeteld. Er kan ook worden gekozen voor het verplaatsen van de punten naar het vervolgspel. Hiervoor klik je op To Clubmeter.

De Firestarter heeft een ingebouwde auto hold functie. Hiermee worden de rollen met een potentiële winkans vastgehouden tot de volgende draai. Als je dit niet wilt dan kun je op Reset klikken waarna de rollen weer worden vrijgegeven. Tijdens het spelen kun je er ook zelf voor kiezen om bepaalde rollen vast te houden voor de volgend draai. Dit kun je doen door op Hold te klikken onder de betreffende rol.

Gokkast Firestarter Vervolgspel

Het vervolgspel van de Firestarter kan worden gespeeld met een inzet van 5,10 of 20 credits. Dit kun je instellen met de knop Choose Bet. Als je speelt met inzet van 5 credits per draai dan draaien alleen de eerste drie rollen en wordt er op 5 winlijnen gespeeld. Bij inzet van 10 credits draait ook de vierde rol mee en speel je op 10 winlijnen. Bij inzet van 20 credits speel je ook op 4 rollen en 10 winlijnen maar wordt er een ander prijzenschema gehanteerd. Kijk daarvoor op het winschema rechts boven op de gokkast.

Bij het spelen met 5 credits wordt er al een leuk bonusspel geactiveerd. Deze gaat van start als er kriskras 3 of 4 Fire symbolen verschijnen op de rollen 1, 2 en 3 of 2, 3 en 4. Tijdens deze bonusronde zijn alle Fire symbolen wild en mogen dan voor elk ander symbool gelden. De Fire logo's verliezen hun waarde zodra er een Bel op de eerste rol verschijnt. Als er op alle vier de rollen een Fire logo te is verschenen dan eindigt de bonusronde en worden de credits uit de Fire starter display verplaatst naar de Clubmeter. Wanneer er voordat de feature eindigt opnieuw een Bel op een willekeurige positie op rol 1 verschijnt dan worden de Fire logo's opnieuw wild.

De potten van het vervolgspel kunnen met de knop Collect 1 voor 1 worden geleegde naar de creditmeter van het basisspel.

Gokkast Firestarter Uitleg Bediening

START/TO CLUBMETER – Activeert een draai in eht basisspel of vervolgspel/Plaatst gewonnen credits naar het vervolgspel
TAIL – Gebruik je bij het Gamble spel voor Tail
HEAD – Gebruik je bij het Gamble spel voor Head
CHOOSE BET – Bepaalt de inzet voor het vervolgspel
HOLD – Houdt rollen met gunstige positie voor de volgende ronde vast
COLLECT/RESET – Neemt gewonnen credits naar de creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus