Fire and Ice

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Fire and Ice heeft een basisspel met een speciale matrix en een bovenspel met een Fire meter

Gokkast Fire and Ice Basisspel

Het basisspel van de Fire and Ice wordt gespeeld op de onderste drie rollen met 1 winlijn. Deze winlijn is zichtbaar door middel van de dunne lijn die over de middelste drie symbolen op de rollen loopt. Je speelt het basisspel met inzet van 1 credit per draai. Een credit is gelijk aan de waarde van 10 eurocent. De prijzen die je kunt winnen bij het basisspel zie je vermeld staan op het winschema naast de onderste rollen. Alle prijzen die je wint bij het basisspel kun je verdubbelen tot 200 credits met de speciale gamble functie. Hierbij moet je kiezen voor Head of tail. Kies je goed dan verdubbel je je credits, kies je fout dan verlies je de gewonnen credits. Je kunt je gewonnen credits ook meteen innen. Dit doe je door op de Collect knop te klikken. De punten gaan dan direct naar de creditmeter van het basisspel.

Naast het winschema van het basisspel zie je een matrix. Hier kun je de logo's van Fire of Ice sparen. Telkens als er een van deze logo's in beeld verschijnen licht deze op in de matrix. Wanneer er drie dezelfde symbolen op een rij staan dan heb je de mogelijkheid om de prijs te innen. Hoe meer drie op een rij combinaties, des te hoger de prijs. Als er een wincombinatie in het basisspel wordt geint dan worden alle symbolen gedoofd.

Bij de Fire and Ice gokkast is er een automatische Hold functie ingebouwd. Hierdoor worden de rollen met een potentiële winkans voor de volgende speelronde vastgehouden. Als je ze vrij wilt maken kun je op de knop Reset klikken. Als speler kun je ook zelf een of meerdere rollen vastzetten voor een volgende ronde. Dit doe je door op Hold te klikken onder de betreffende rol.

Gokkast Fire and Ice

Het bovenspel wordt gespeeld met een inzet van 5, 10 of 20 credits per draai en dit wordt gespeeld op de bovenste drie rollen. Boven de bovenste drie rollen zie je het winschema van de prijzen die er bij het bovenspel te winnen zijn. Als er wordt gespeeld met een inzet van 5 credits dan wordt er op 5 winlijnen gespeeld. Bij inzet van 10 of 20 credits per draai wordt er ook op 5 winlijnen gespeeld maar start de speciale bonusronde als er 3 Fire symbolen zijn gespaard. Hierbij worden 50 of 100 gewonnen credits, afhankelijk van de inzet, verplaatst naar de Firemeter. Als er tijdens het sparen van de Fire meter symbolen een prijs valt dan worden de logo's gedoofd en moet er weer opnieuw worden gespaard. Bij het starten van de feature wordt er een ander prijzenschema geactiveerd waarbij de prijzen veel hoger zijn. Afhankelijk van de inzet kost elke draai 10 of 20 credits. Elk duivel logo welke in beeld verschijnt levert 10 of 20 credits op alleen doft er dan ook een duivel in het schema aan de rechterkant. Wanneer de geactiveerde duivels allemaal gedoofd zijn eindigt de feature en worden de credits van de Fire meter naar de clubmeter verplaatst.

Als er na het doven van een duivel logo een prijs wordt gewonnen dan worden alle duivels waar je recht op hebt opnieuw geactiveerd. Je kunt de bonusfeature zelf stoppen door op de knop Stop Ice/Fire at losing te klikken. Vervolgens valt er een gratis draai en als er geen prijs valt dan stopt de feature automatisch. De credits van de Firemeter verhuizen dan naar de clubmeter. Wordt er wel een prijs gewonnen dan gaat de feature nog door.

Door op de knop Take Clubmeter te klikken worden de credits pot na pot geleegd naar het basisspel.

Gokkast Fire and Ice Uitleg Bediening

START/TO CLUMETER – Activeert een draai in het basisspel of bovenspel/Verplaatst credits naar clubmeter van het bovenspel
TAIL – Kies je bij het Gamble spel voor Tail
CHOOSE BET/HEAD – Selecteert de inzet voor het bovenspel/Gebruik je bij het Gamble spel voor Head
TAKE MATRIX – Voor het innen van gewonnen credits uit de matrix
HOLD – Houdt de rollen met een potentiële winkans vast tot de volgende draai
COLLECT/RESET – Plaatst gewonnen credits naar de creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Startknop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus