Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Fever is een fruitautomaat met een Basisspel en een Bovenspel. Het Bovenspel kan worden gespeeld met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits per draai. Door te spelen met een hoge inzet is er een grotere kans op hoge prijzen.

Gokkast Fever Basisspel

Bij de gokkast Fever wordt er automatisch eerst het Basisspel gespeeld. Het Basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit per ronde en dit wordt gespeeld op de onderste drie rollen. Je speelt het basisspel op 1 winlijn welke je aangeduid ziet met het dunne lijntje op de middelste symbolen van de drie rollen. De prijzen die te winnen zijn staan schematisch vermeld op de gokkast. Wanneer je het symbool van een bes op de eerste rol hebt krijg je 2 punten die automatisch met en kans van 50% worden gegokt en dus kunnen worden verdubbeld of verloren. Andere gewonnen prijzen kun je toevoegen aan je creditmeter met de Take Win knop of verplaatsen naar 1 van de 40 spaarmeters met de Start knop.
Daarnaast is er de mogelijkheid om je gewonnen credits te verdubbelen met de Gamble functie in de vorm van een kop/munt spel. Hierbij moet je kiezen of er Head of Tail zal vallen en maak je kans op verdubbeling of verlies van je gewonnen prijs.

Tijdens het spelen van het basisspel worden gunstige combinaties vastgehouden met de automatische Hold functie. Wanneer je dit ongedaan wilt maken kun je eenvoduig op de Reset knop klikken waardoor alle rollen de volgende draai weer mee spelen. Je kunt als speler er ook voor kiezen om bepaalde rollen vast te zetten. Dit doe je door op de Hold knop onder de rollen te klikken.

Gokkast Fever Bovenspel

Het bovenspel van de gokkast Fever kan gespeeld worden als er voldoende credits op 1 of meer van de spaarmeters staat. Je kunt dan het Bet5 spel spelen en bij voldoende punten het Bet10, Bet 20 of Bet40 spel. Bij het Bet20 en Bet40 spel zijn er respectievelijk minimaal 2 en 4 actieve potten vereist om dit spel te kunnen spelen. Het bovenspel wordt gespeeld op de bovenste drie rollen en hierbij maak je kans op het winnen van prijzen op 5 actieve winlijnen.
De inzet waar je het bovenspel mee speelt wordt altijd van de hoogste meters afgehaald plus 1 credit van de laagste meter. De gewonnen credits worden altijd zodanig over alle meters verdeeld zodat er zoveel mogelijk meters in gebruik blijven. Als er op een spaarmeter 200 credits of meer zijn gespaard dan worden deze automatisch overgezet naar de creditmeter, hiermee gaan de punten die er meer waren dan 200 niet verloren.

De punten uit het bovenspel kun je naar de Creditmeter verplaatsen door op de Collect knop te klikken. De spaarmeter van de hoogste meter wordt dan het eerste gebruikt.
Je kunt ook weer terug naar het Basisspel door te klikken op de Choose Game knop.

Gokkast Fever Uitleg Bediening

START/TO CLUBMETER – Activeert een draai in het Basisspel of in het Bovenspel
TAKE HIGHEST POT – Verplaatst credits uit de hoogste pot naar creditmeter
TAIL – Kies je bij het Gamble spel voor Tail
CHOOSE BET/HEAD – Bepaalt de inzet waar je mee wilt spelen in het vervolgspel/Kies je bij het Gamble spel voor Head
HOLD – Houd een rol vast voor de volgende speelronde
RESET/TAKE WIN – Reset automatisch de Hold functie/Neemt gewonnen prijzen in het Basisspel
AUTOPLAY – Speelt het spel automatisch zodat je niet steeds op de Start knop hoeft te klikken. Door er nogmaals op te klikken wordt het automatisch spelen weer onderbroken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus