Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg

De gokkast Extra Joker is een spel waarbij je alleen een hoofdspel speelt. Dit spel speel je op de vier zichtbare rollen en kun je spelen met inzet van 1, 5, 10 of 20 punten per speelronde. Zoals de naam al zegt kun j met de extra jokersymbolen nog meer prijzen winnen, afhankelijk van de inzet waar je mee speelt, tot wel 200 punten.

Gokkast Extra Joker hoofdspel

Je kunt beginnen met spelen door eerst je inzet per speelronde te bepalen. Je kunt kiezen uit inzetten van 1, 5, 10 of 15 punten per draai. Het spel wordt grspeeld op de vier rollen die je ziet. Speel je met 1 credit per draai dan is er 1 actieve winlijn, speel je met hogere inzet dan zijn er meer winlijnen. Naast de rollen zie je de verscghillende winschema's en daarbij kun je zien dat de joker je extra mystery prijen op kan leveren. Bij het verschijnen van drei van deze symbolen win je en mystery prijs tot 200 punten extra. Met de hold knoppen onder de rollen kun je een gunstige positie vastzetten voor de volgende speelronde.

De prijzen die je wint met een inzet van 1 credit per draai kun je proberen te verdubbelen met eht speciale kop/munt spel. Gok je goed dan verdubbel je je punten en kun je dit nog een paar maal proberen te herhalen. Gok je fout dan verlies je de gewonnen punten. Uiteraard kun je ook meteen je gewonnen puntne overzetten naar de creditmeter met de Collect knop.

Gokkast Extra Joker uitleg bediening

START/SAVE - activeert een draai in het spel/zet gewonnen punten op je creditmeter
CHOOSE BET - bepaalt de inzet waar je mee gaat spelen
HEAD/TAIL - kop/munt spel voor het verdubbelen van je gewonnen punten
HOLD - hiermee kun je de rollen met een gunstige positie voor de volgende ronde vastzetten
COLLECT/RESET - voor het overzetten van de gewonnen punten naar de totaal meter/reset de automatische holdfunctie
AUTOPLAY - laat de gokast automatisch een aantal vooraf ingestelde speelrondes spelen zodat je niet steeds op de start knop hoeft te kliken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus