Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Excalibur

Deze fantasierijke en middeleeuwse gokkast van Netent is uitgebracht op 12 september 2013. Het draait om de legende van koning Arthur en zijn ridders van de ronde tafel. Het uitkeringspercentage van Excalibur bedraagt 95.1% en deze speelautomaat is een ware must voor de liefhebber van legendes, magie en geschiedenis.

Het thema van gokkast Excalibur

De naam Excalibur is afgeleid van het zwaard dat koning Arthur hanteerde tijdens zijn strijd tegen de Angelsaksen in Groot Brittannië. Hoewel er beweerd wordt dat deze koning daadwerkelijk heeft bestaan, zijn er veel mooie verhalen en legendes over ontstaan. Zo zou Arthur op zeer jonge leeftijd het zwaard uit een steen of aambeeld hebben getrokken, het zwaard gekregen hebben van een heks uit een meer en er is een variant waarbij een van zijn ridders de gouden graal zou hebben gevonden. Op de rollen vind je de symbolen terug die allemaal met de legendes te maken hebben.

Spelfuncties gokkast Excalibur

De symbolen op de rollen hebben allemaal een verschillende waarde. Tevens kun je een Wild symbool tegenkomen in de vorm van het zwaard Excalibur. Dit Wild symbool kan alle andere symbolen vervangen behalve het Scatter symbool. Het Wild symbool zoekt naar de hoogst mogelijke winst op de rollen. De freespins worden geactiveerd door de Scatter symbolen in de vorm van de heilige graal. Krijg je een Scatter symbool op de rollen dan wordt je inzet maal de vermenigvuldiger uitbetaald. Bij 3 Scatter symbolen ontvang je 10 freespins, bij 4 Scatter symbolen ontvang je er 20 en bij 5 Scatter symbolen ontvang je 30 freespins. Freespins betalen 3 maal je winst uit. Er is ook een Golden Wild symbool te vinden in deze gokkast. Deze kun je alleen maar op de derde rol aantreffen en het vervangt alle andere symbolen. Dit symbool kan je winst met 4 keer vermenigvuldigen.

De bediening van gokkast Excalibur

Excalibur bestaat uit 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen waarop je allemaal kunt spelen of enkel op de winlijnen naar keuze. Zoals bij de meeste gokkasten heb je de mogelijkheid om verschillende instellingen te wijzigen. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van het volume niveau, het bekijken van de spelgeschiedenis of de 'Auto' knop. Deze knop zorgt er voor dat je niet telkens op de 'Spin' knop hoeft te drukken. Klink je op 'Betlines' dan zie je de winstgevende winlijnen oplichten op de rollen. De muntwaarden die je kunt instellen voor Excalibur zijn: €0.01, €0.02, €0.05, €0.10, €0.20, €0.50 en €1. Tevens kun je kiezen uit 4 verschillende inzetniveaus.

Conclusie Excalibur gokkast recensie

Excalibur is een makkelijk en snel te begrijpen gokkast. In tegenstelling tot de meeste Netent spellen, bevat Excalibur geen indrukwekkende intro of bonus filmpjes. Dit maakt het spelplezier echter niet minder leuk. De symbolen zullen voor de kenners erg bekend voorkomen uit de verhalen en legendes over dit legendarische zwaard. Ook zijn de geluiden van zwaardgekletter en hinnikende paarden erg gepast voor deze middeleeuwse setting. Excalibur hoort gegarandeerd thuis in de collectie van Netent's legendarische gokkasten.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus