Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Evolution

De gokkast Evolution van Netent is ten tonele verschenen op 12 september 2012. Deze gokkast is een videoslot wat betekent dat je kunt genieten van mooie animaties, een intro filmpje en passende geluiden. Evolution heeft een uitkeringspercentage van 96,3% en dus is de kans op winst erg groot . Door de mooie grafische weergave is Evolution een groot favoriet geworden onder de spelers van gokkasten.

Het thema van gokkast Evolution

Zodra je dit slotspel opstart kom je vreemde wezentjes onder ogen. Deze gekke beestjes zijn echter wel de oorsprong van ons zelf. Ze zijn 500 miljoen jaar geleden ontstaan in de oersoep die het leven betekende voor deze aardbol. We hebben nu onderhand geaccepteerd dat Darwin het bij het juiste eind had en de evolutie van mens, plant en dier wordt overal ter wereld onderwezen. Het is een erg origineel concept om deze creaturen op de rollen terug te zien.

De spelfuncties van gokkast Evolution

De symbolen bestaan uit verschillende vreemde organismen die je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt gezien. Ook zijn er de gebruikelijke Wild en Freespin symbolen terug vinden. Het Wild symbool bestaat uit een lichtgevende bubbel waarin Wild staat afgebeeld. Ook het freespin symbool spreekt voor zich. De 25 winlijnen lopen van links naar rechts en je kunt op alle of op de gewenste winlijnen inzetten. Evolution beschikt ook over een bonusfunctie. Deze wordt geactiveerd tijdens de Freespin mode waarbij de winnende wezentjes en de gelijksoortige evolueren. Deze geëvalueerde wezens blijven staan terwijl de rollen door draaien voor een zo hoog mogelijke winst. De Freespin symbolen zorgen uiteraard voor gratis draaien. Wanner er 2 Freespin symbolen op de rollen verschijnen ontvang je de inzet maal 2, vallen er 3 dan ontvang je vier maal de inzet en krijg je 10 freespins. Krijg je 4 freespins op de rollen dan verdubbelt je inzet met 20 en krijg je 15 gratis draaien en bij maar liefst 5 freespin symbolen verdubbelt je inzet met 100 en krijg je 20 gratis rondes. De muntwaarde en het inzetniveau blijven tijdens de freespins ongewijzigd. Het Wild symbool vervangt alle andere symbolen met uitzondering van het Freespin symbool en zorgt voor de hoogst mogelijke waarde.

De bediening van gokkast Evolution

Het slotspel bestaat uit 5 rollen die van beneden naar boven draaien. Je kunt inzetten op 25 verschillende winlijnen en er zijn 10 inzetniveaus waaruit je kunt kiezen. Ook kun je de muntwaarde aanpassen en natuurlijk het volume van het spel. Ook is er de mogelijkheid om automatisch te spinnen zo dat je niet telkens op de knop hoeft te drukken. De muntwaarden voor Evolution zijn €0.01, €0.02, €0.05, €0.10, €0.20 en €0.50.

Conclusie Evolution gokkast recensie

Evolution is een mooi vormgegeven gokkast waarbij je duidelijk kunt zien dat Netent erg zijn best heeft gedaan om de speler niet te hoeven vervelen. Ook het thema is erg origineel en de rustgevende geluiden en de korte filmpjes trekken je al snel mee in de oersoep waaruit ons leven is ontstaan. Een waar genot voor de gokkast liefhebber.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus