Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Elements

Elements is een super mooi vormgegeven gokkast van Netent met indrukwekkende 3D animaties. Naast de vormgeving heeft dit spel nog veel meer te bieden, namelijk erg interessante innovatieve features waaronder de Free Falls Storm modus met vier verschillende wilds en de Avalanche functie. Deze features maken het extra interessant om een gok te wagen op deze speelautomaat.

Het thema van gokkast Elements

Het thema van de Elements gokkast zijn de vier basiselementen water, lucht, aarde en vuur. Deze elementen zie je terug in de prachtig vormgegeven symbolen op de rollen. Ook in de achtergrond van de gokkast zijn deze elementen doorgevoerd samen met het beeld van een ruw landschap met woeste vulkanen, besneeuwde bergtoppen en rotsen. Met dit spel kom je helemaal terug bij de oorsprong van de aarde.

Spelfuncties gokkast Elements

De speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen, 3 rijen en 20 vaste winlijnen waar je met verschillende muntwaardes op kunt inzetten. De symbolen komen niet door een draai op de rollen terecht maar vallen als een soort van lawine op hun positie. De gokkast heeft een aantal erg mooie speleigenschappen welke bij elke ronde voor een goed winst kunnen zorgen. De Avalanche functie zorgt er bijvoorbeeld voor dat bij een winnende wedlijn de symbolen die hier deel van uitmaken exploderen en vervolgens worden vervangen door nieuwe symbolen. Dit kost jou niet een nieuwe ronde of inzet maar kan er wel voor zorgen dat er na een winnende wedlijn nogmaals een winnende wedlijn in de zelfde ronde op het beeldscherm verschijnt. Daarnaast heb je in dit spel de bekende Wild Symbolen, de Free Falls Storm modus en de Free Fall Storm Wilds, die ieder voor zich hele mooie functies hebben.

De bediening van gokkast Elements

Bij de Elements gokkast kan je kiezen uit 6 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 0,50 en 10 verschillende inzetniveaus, waardoor je dus kan spelen met in totaal 100 munten per draai. Hieronder de minimum en maximum inzet voor deze gokkast: Minimum inzet 20 vaste winlijnen (inzetniveau 1 + muntwaarde 0,01) = 0,20 euro Maximum inzet 20 vaste winlijnen (inzetniveau 10 + muntwaarde 0,50) = 100 euro Het winplan vind je terug onder de knop 'Prijzentabel', linksonder in het speelscherm. Hier kan je onder andere de winnende combinaties bekijken, de winsten hiervan en het verloop van de winlijnen. Overige spelinstellingen vind je ook linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Hier kun je onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten en het spel op automatisch spelen te zetten. Door middel van het klikken op het steeksleuteltje kom je bij een behoorlijke reeks aanvullende instellingen, bijvoorbeeld grafische kwaliteit en omgevingsgeluid.

Conclusie Elements recensie

De Elements gokkast is een hele mooie gokkast qua zowel vormgeving als speciale speleigenschappen. Door de vele speleigenschappen zijn de winstkansen super hoog en soms vallen deze winsten niet eens bij te houden, zo vaak kunnen deze achter elkaar vallen! Een lust voor het oog en de portemonnee! Zeker de moeite waard om eens uit te proberen!

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus