Egyptian Heroes

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Egyptian Heroes

De gokkast Egyptian Heroes van Netent is een mooi vormgegeven gokkast met erg interessante speleigenschappen. De Scattters, Free Spins en Wild symbolen kennen we van de meeste gokkasten maar dit spel heeft ook een Sticky Expanded Wild en een Golden Betline. Vooral met deze laatste feature valt veel winst te behalen. En wat is tijdens het spelen op een gokkast nou leuker en belangrijker dan veel winst? Juist.. helemaal niks.

Het thema van Egyptian Heroes

Egyptian Heroes neemt je mee naar de tijd van het oude Egypte met zijn mystieke goden en mooie bouwwerken. Veel van de symbolen zijn goden, maskers en tempels, de typische beelden die je koppelt aan deze tijd. Deze beelden met zijn bijpassende kleuren en de mysterieuze muziek zorgen voor een erg mooi totaalplaatje en nodigen je uit een gokje te wagen met deze gokkast. Misschien zijn de Egyptische goden je wel goed gezind?!

Spelfuncties gokkast Egyptian Heroes

De Egyptian Heroes speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen met 3 rijen en 20 winlijnen. Zowel de winlijnen als het inzetniveau en de muntwaarde zijn instelbaar, wat er voor zorgt dat er qua inzet veel keuzemogelijkheden zijn. De al eerder vermelde speleigenschappen zijn Free spins, Scatter symbolen, Wild Symbolen, een Sticky Expanden Wild en een Golden Betline. Omdat je bij deze gokkast maar twee dezelfde symbolen nodig hebt om een winnende combinatie te vormen heb je erg snel winst en de verschillende features zorgen ervoor dat dit zelfs nog makkelijker gaat.

De bediening van gokkast Egyptian Heroes

Bij de Egyptian Heroes gokkast kan je kiezen uit 6 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 0,50 en 10 inzetniveaus, waarbij de muntwaarde het bedrag is wat de munt waard is en het inzetniveau het aantal munten per winlijn waarmee je speelt. De winlijnen staan niet vast waardoor je het aantal actieve winlijnen waarmee je speelt zelf kan kiezen. Het inzetniveau wordt vermenigvuldigd met het aantal winlijnen en de gekozen muntwaarde, en dit bedrag is dan wat je per ronde inzet. Hieronder vind je de minimum en maximum inzet bij het gebruik van 20 winlijnen Minimum inzet: inzetniveau 1 x (20 winlijnen x muntwaarde € 0,01) = € 0,20 Maximum inzet: inzetniveau 10 x (20 winlijnen x muntwaarde € 0,50) = € 100 In het winplan vind je onder andere de winnende combinaties terug en de uitkeringen die hierbij horen. Deze tabel open je door op de PAYTABLE knop, linksonder in je scherm, te klikken. Winnende combinaties moeten beginnen op de meest linker rol en opeenvolgend naar rechts lopen. De hoogste winst per actieve winlijn wordt uitbetaald en heb je gelijktijdige winsten op meerdere winlijnen dan worden deze bij elkaar opgeteld. Overige spelinstellingen vind je ook linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Je kunt hier onder andere eenvoudig het geluid uit of aan zetten, het spel op de automatisch modus spelen zetten en daarnaast kom je door middel van het klikken op het steeksleuteltje bij nog enkele aanvullende instellingen.

Conclusie Egyptian Heroes gokkast recensie

Houd je van een gokkast met een mysterieus en spannend thema dan is dit zeker wat voor jou. De winkansen liggen erg hoog doordat je bij dit spel maar minimaal 2 van dezelfde symbolen op een winlijn nodig hebt om prijs te hebben. En dan hebben we het nog niet eens over de mooie extra features die dit spel bevat. Zeker de moeite waard!

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus