Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Eggomatic

Eggomatic van Netent is een leuk vormgegeven gokkast met erg originele speleigenschappen. Naast de veel voorkomende symbool vervangende Wilds kunnen er verschillende eieren op de rollen verschijnen. Deze eieren zorgen voor mooie bonussen en winsten. Daarnaast bevindt zich boven de rollen een loopband die je tijdens elke ronde ook nog eens kan verrassen met extra winst. Hierdoor lijkt dit spel uit twee delen te bestaan. Niet een standaard spel wat we gewend zijn dus zeker de moeite waard.

Het thema van Eggomatic

Dit spel staat helemaal in het teken van eieren en de fabriek waar ze in geproduceerd worden. Maar dit zijn zeker geen normale eieren! Deze eieren zijn mechanische eieren welke geproduceerd worden door een machine. De fabriek waarin deze machine staat wordt bewoond door allerlei robotvogels. Bij elke ronde gaat de machine borrelen en lopen om er vervolgens na een aantal rondes een ei uit te toveren. Het geluid van draaiende machines en lopende banden zorgen ervoor dat je het gevoel hebt bezig te zijn met een echt productieproces.

Spelfuncties gokkast Eggomatic

De speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen met 3 rijen, 20 vaste winlijnen en zowel het inzetniveau als de muntwaarden zijn instelbaar. De winlijnen lopen, zoals in de meeste gevallen, van uiterst links naar rechts. Zoals al eerder vermeld heeft de Eggomatic gokkast behoorlijk wat aparte features naast de bekende symbool vervangende Wilds. Deze features zijn eieren met elk een aparte functie, die stuk voor stuk voor een mooie winst kunnen zorgen. Je hebt de Spreading Wild Eggs, de Free spin Eggs, de Coin Win Eggs en de Surprise Eggs. Vier extra redenen om dit spel eens uit te proberen.

De bediening van gokkast Eggomatic

Bij de Eggomatic gokkast kan je kiezen tussen uit 7 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 1,00 en 10 verschillende inzetniveaus, waarbij het inzetniveau het aantal munten per winlijn is waarmee je speelt en de muntwaarde het geldbedrag wat een munt waard is. Hieronder vind je de minimum en maximum inzet per draai. Minimum inzet: inzetniveau 1 x 20 winlijnen x muntwaarde € 0.01 = € 0.20 Maximum inzet: inzetniveau 10 x 20 winlijnen x muntwaarde € 1.00 = € 200 Per ronde is de hoogte van je inzet aan te passen. Wil je het winplan bekijken druk dan op de prijzentabel knop in het speelscherm. Hierin kan je zien wanneer je iets gewonnen hebt, wat je gewonnen hebt en welke symbolen hoeveel opleveren wanneer ze een winnende combinatie vormen. Overige spelinstellingen vind je linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Hier kun je onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten en het spel op automatisch spelen te zetten. Door middel van het klikken op het steeksleuteltje kom je bij nog enkele aanvullende instellingen.

Conclusie Eggomatic gokkast recensie

De Eggomatic is erg mooi vormgegeven speelautomaat met heel veel aparte speleigenschappen. Dit zorgt er samen met de mooie winkansen voor dat het een leuk spel is om te spelen. Daarnaast kan je ervoor kiezen om zowel heel laag als heel hoog in te zetten wat deze gokkast geschikt maakt voor iedere portemonnee.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus