Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Easystreak heeft een basisspel en een vervolgspel met een bijzondere bonusfeature

Gokkast Easystreak Basisspel

Het basisspel en het vervolgspel worden allebei op de drie rollen van de gokkast gespeeld. Bij het basisspel wordt er met inzet van 1 credit per draai gespeeld. Een credit is gelijk aan de waarden van 10 eurocent. In het prijzenschema onder de drie rollen zie je een overzicht van de prijzen die er bij het basisspel gewonnen kunnen worden. Deze combinaties moeten in beeld zijn op de middelste lijn van de drie rollen, de winlijn.

De gewonnen credits uit het basisspel kunnen worden verdubbeld met het Head Tail spel tot maximaal 200 credits. Dit is een soort Gamble spel waarbij je moet voorspellen of er Head of Tail zal vallen. Heb je het goed dan verdubbel je je prijs, heb je het fout dan verlies je je gewonnen credits. Je kunt er ook voor kiezen om je gewonnen punten over te zetten naar het vervolgspel. Dit doe je door op de knop To Clubmeter te klikken. Daarnaast kun je je gewonnen credits innen met de knop Collect. Hiermee komen je gewonnen credits op je credit meter te staan.

Tijdens het spelen worden de rollen met een gunstige positie vastgehouden tot de volgende ronde. Dit gebeurt met de automatische Hold functie. Als je dit niet wilt kun je de rollen weer vrijmaken door op de knop Reset te klikken. Als speler kun je er ook voor kiezen om een bepaalde rol vast te houden. Dit doe je door op de Hold knop onder de gekozen rol te klikken.

Gokkast Easystreak Vervolgspel

Het vervolgspel speel je met een inzet van 5, 10 of 20 credits per draai en dit wordt op dezelfde rollen gespeeld als het basisspel met het verschil dat er dan op 5 winlijnen wordt gespeeld. De prijzen in het prijzenschema voor het vervolgspel blijven bij de verschillende inzetten allemaal gelijk alleen is het zo dat, hoe hoger de inzet, des te hoger de kans is op het activeren van de bonusfeature.

Bij een inzet van 5 credits per draai wordt de bonusfeature gestart bij het kriskras verschijnen van 3 rode sleutels. Bij een inzet van 10 credits per draai wordt de bonusfeature gestart bij het kriskras verschijnen van 3 rode of 3 blauwe sleutels. Wordt er met een inzet van 20 credits per draai gespeeld dan start de bonusfeature bij het kriskras verschijnen van 3 sleutels, ongeacht de kleur. De prijs van de bonusfeature wordt bepaald door de Start knop en dit kan 40 tot 600 credits opleveren.

Door te klikken op Take Highest Pot kunnen de credits van de clubmeter van het vervolgspel worden overgezet naar de creditmeter van het basisspel.

Gokkast Easystreak Uitleg Bediening

START/TO CLUBMETER – Activeert een draai in het basisspel of vervolgspel/Verplaatst credits naar de clubmeter van het vervolgspel
CHOOSE GAME/TAIL – Bepaalt de inzet en start het vevolgspel/Gebruik je bij het Gamble spel voor Tail
HEAD – Gebruik je bij het Gamble spel voor Head
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie vast voor de volgende draai
COLLECT/RESET – Zet gewonnen punten op de creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus