Dragon Island

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Dragon Island

Dragon Island van Netent is een spannende gokkast met nog spannendere winkansen. Doordat je zelf kan kiezen of je alleen met winlijnen van links naar rechts speelt of dat je de winlijnen beide kanten op wilt laten werken kan je het aantal winlijnen verdubbelen waardoor je ook dubbel zoveel kans maakt op winst. Naast deze mooie feature heb je ook nog de Free Spins, Scatters, Wild Symbolen en de Golden Wild. Meer dan genoeg mogelijkheden om die winst binnen te halen dus.

Het thema van Dragon Island

Island speelt zich af op een eiland dat bewoond wordt door reusachtige draken die je liever niet in het echte leven tegen komt. Deze vuurspuwende wezens zorgen voor kippenvel van het puntje van je teen tot het topje van je hoofd. Maar ondanks deze duistere wezens, vulkanen en donkere oerwouden heeft dit eiland ook mooie plekjes met blauw water en prachtige bloemen. Dit maakt het geheel, samen met het geluid van de watervallen en fluitende vogels, misschien wat minder angstaanjagend. Durf jij dit avontuur aan?

Spelfuncties gokkast Dragon Island

De Dragon Island speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen met 3 rijen en 15 winlijnen, maar omdat je er voor kan kiezen om zowel van links naar rechts als rechts naar links te spelen, door middel van de Win Both Ways functie, kan je deze winlijnen verdubbelen. Naast de winlijnen is ook het inzetniveau en de muntwaarde instelbaar. De overige speleigenschappen zijn Free spins, Scatter symbolen en de Golden Wild. Het Golden Wild symbool kan op de middelste winlijn verschijnen wanneer je de Win Both Ways functie hebt ingeschakeld.

De bediening van gokkast Dragon Island

Bij de Dragon Island gokkast kan je kiezen uit 6 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 0,50 en 10 inzetniveaus, waarbij de muntwaarde het bedrag is wat de munt waard is en het inzetniveau het aantal munten per winlijn waarmee je speelt. Het inzetniveau wordt vermenigvuldigd met het aantal winlijnen en de gekozen muntwaarde, en dit bedrag is dan wat je per ronde inzet. Hieronder vind je de minimum en maximum inzet bij het gebruik van 15 winlijnen wanneer de Win Both Ways functie is ingeschakeld. Minimum inzet: inzetniveau 1 x ((15 winlijnen x muntwaarde € 0.01) x 2)= € 0.30 Maximum inzet: inzetniveau 10 x ((15 winlijnen x muntwaarde € 0,50) x 2 )= € 150 In het winplan vind je onder andere de winnende combinaties terug en de uitkeringen die hierbij horen. Deze tabel open je door op de PAYTABLE knop, linksonder in je scherm, te klikken. Winnende combinaties moeten beginnen op de meest linker rol en opeenvolgend naar rechts en wanneer de Win Both Ways functie staat ingeschakeld dan mogen de combinaties ook van rechts naar links lopen. De hoogste winst per actieve winlijn wordt uitbetaald en heb je gelijktijdige winsten op meerdere winlijnen dan worden deze bij elkaar opgeteld. Overige spelinstellingen vind je ook linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Je kunt hier onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten, het help menu te openen, het spel op automatisch spelen te zetten en daarnaast kom je door middel van het klikken op het steeksleuteltje bij nog enkele aanvullende instellingen.

Conclusie Dragon Island gokkast recensie

Houd je van een gokkast met wat meer spanning en avontuur dan is Dragon Island een perfecte keuze. Naast de mooie vormgeving heeft dit spel ook zeer interessante speleigenschappen en zowel lage als hoge inzetmogelijkheden. Zeker eens de moeite waard om uit te proberen.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus