Double Sixteen

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

De Gokkast Double Sixteen is een gokkast die erg bijzonder is omdat hij alleen een vervolgspel heeft wat op 2 series van 4 rollen wordt gespeeld. Per serie zijn er maar liefst 16 symbolen.

Gokkast Double Sixteen Vervolgspel

Het vervolgspel van de Double Sixteen wordt gespeeld op acht rollen, afhankelijk van je inzet per draai. De inzetmogelijkheden zijn als volgt: wanneer je speelt met een inzet van 5 credits per draai dan wordt er op de 4 horizontale lijnen van de eerste 3 rollen gespeeld. Zet je in met 10 credits per ronde dan draait ook de vierde rol mee en speel je op 8 winlijnen. Bij een inzet van 20 credits per draai speel je op maar liefst 16 winlijnen. Wanneer je op de Double Sixteen gokkast gaat spelen met een inzet van 40 credits per draai dan wordt ook de bovenste rollencombinatie actief en speel je op maar liefst 32 winlijnen en maak je kans op 32 prijzen per draai. Dit kan oplopen tot meer dan 1200 credits per ronde. De winlijnen worden aangeduid met de lijntjes welke door de symbolen heen lopen.

Aan de rechterkant naast de rollen zie je een overzichtelijk schema van alle winnende combinaties en de daarbij behorende prijzen.
Wanneer 1 of meer van de 8 meters het aantal van 200 credits bereikt heeft dan worden deze credits automatisch verplaatst naar de credit meter. Je kunt er ook zelf voor kiezen om 1 of meerdere potten te legen naar de creditmeter. Dit doe je door met de Select meter knop de gewenste pot te selecteren waarna je op de Collect knop moet klikken.

Gokkast Double Sixteen Uitleg Bediening

START BET 5 – Start het spel met inzet van 5 credits per draai
START BET 10 – Start het spel met inzet van 10 credits per draai
START BET 20 – Start het spel met inzet van 20 credits per draai
START BET 40 – Start het spel met inzet van 40 credits per draai
SELECT METER – Hiermee selecteer je een meter om de credits van deze meter te verplaatsen naar de credit meter
COLLECT – Zet je gewonnen prijzen op de credit meter
AUTOPLAY – Met deze functie kun je het spel automatisch laten spelen zonder dat je op de Start knoppen hoeft te klikken. Dit kun je weer onderbreken door er nogmaals op te klikken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus