Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg gokkast Double Luck

De mooie en kleurrijke gokkast Double Luck heeft een basisspel en een vervolgspel welke je op dezelfde vier zichtbare rollen speelt. Met het speciale Double Luck symbool maak je kans op het winnen van extra veel punten, ongeacht de hoogte van je inzet.

Gokkast Double Luck basisspel

Het basisspel van de Double Luck gokkast speel je met inzet van 1 credit per draai en dit wordt dan gespeeld op 1 winlijn. Bij drie gelijke symbolen naast elkaar heb je al een prijs. De prijzencombinaties en de bijbehorende prijzen kun je terug vinden op de tabel boven de rollen. Naast de rollen zie je ook een tabel. Hierop staan de prijzen vermeld die je wint bij vier dezelfde symbolen, dubbel kans op het winnen van veel punten dus. Onder de rollen bevinden zich de Hold knoppen. Hiermee kun je een rol met een gunstige positie vastzetten voor de volgende draai.

Gokkast Double Luck vervolgspel

Het vervolgspel van de Double Luck speel je met inzet van 5 of 10 punten per speelronde. Het wordt ook gespeeld op de vier zichtbare rollen maar met veel meer winlijnen. Bij inzet van 5 credits per draai zijn er 10 winlijnen actief, speel je met 10 credits per draai dan speel je ook met 10 geactiverde winlijnen en krijgt het symbool van de ufo een extra functie. Deze telt dan als wild symbool en mag andere symbolen vervangen voor het maken van een winnende combinatie.

Gokkast Double Luck Uitleg bediening

START/SAVE - activeert een draai in het spel/plaatst gewonnen punten op de creditmeter
CHOOSE BET - bepaalt de inzet waar je mee wilt gaan spelen
HOLD - voor het vastzetten van rollen met een gunstige positie voor de volgende draai
COLLECT/RESET - plaatst gewonnen punten op de spaarmeter/automatische reset voor de Hold functie
AUTOPLAY - laat de gokkast en aantal vooraf ingestelde speelrondes draaien zodat je niet steeds op de Start knop hoeft te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus